Bezvests.lv vadītājs ir nācis klajā ar Paziņojumu par pazudušo māmiņu – Annu Jansoni

Viņš uzsver, ka viņas atrašana ir tikai laika jautājums, lai arī meklēts tiek ilgi, tas nenozīmē, ka viņa netiks atrasta.

Tas šobrīd ir pats galvenais jautājums, jo nezināmā joprojām ir daudz. Lai gan  viņa teiktais par iespējamo notikumu ir ievērības cienīgs, tikpat nozīmīgs paliek Annas Jansones klātbūtnes ticamība minētajā vietā. Šobrīd ir saņemti papildu jautājumi par viņas ticamo atrašanās vietu.

Ņemot vērā situācijas sarežģītību un emocionālo slodzi, ko tā nodara visiem iesaistītajiem, ir grūti paredzēt, kā meklēšanas process attīstīsies. “Mēs sistemātiski paplašinām savu izmeklēšanu, sniedzot visaptverošu analīzi par katru pārbaudīto sektoru.”

Pēdējās meklēšanas laikā mēs īpašu uzmanību pievērsām purvainajam reģionam, kas izrādījās grūti sasniedzams. Meklētāji izmantoja specializētus purva apavus, lai rūpīgi izpētītu iespējamās bedres, taču pagaidām nav atklāti galīgi pierādījumi.

Lasi vēl : Latvijā stājušies spēkā jauni un ļoti stingri noteikumi autovadītājiem! Daudzi par to saņems milzīgus sodus

Lasi arī : Sinoptiķi negaidīti nākuši klajā ar ļoti biedējošu prognozi par gaidāmo laiku tuvākās dienās: “Būs briesmīgi”

Raidījuma laikā Aleksandrs atklāja, ka otra grupa jau sākusi pārmeklēt pat mežu. Neraugoties uz apgabala plašo plašumu, viņu pūles bija veltīgas, un viņi atgriezās tukšām rokām.

Pēc tam zemūdens testus veica četru ūdenslīdēju grupa. Lai gan rezultāts nebija tāds, kā cerēts, tas joprojām sniedza vērtīgu informāciju. Pārbaužu rezultātā tika secināts, ka pārmeklētajā teritorijā nav nekādu pazīmju. Šis secinājums ir radījis vairākus jautājumus par pazudušās personas atrašanās vietu.

Faminskis paziņoja, ka viņi nepiekrīt tam, ka viņa būtu vienkārši izgaisusi, tādējādi liekot viņiem turpināt meklējumus vēl lielākā plašumā. Turpmākā rīcība ir atkarīga no Pol***jas gaidāmās informācijas, kas šobrīd tiek gaidīta.

 

Leave a Comment