Baba Vangas Tuvinieks atklāj Gaišreģes vēstījumu uz tuvāko nākotni un tā atklāj baisas lietas

Ufologs apspriež vienu no Vangas pareģojumiem, kurā tiek minēti vairāki iepriekš neparedzēti notikumi. Saskaņā ar šo pravietojumu, 2023. gadā Zemes orbīta piedzīvos izmaiņas, bet 2025. gadā Eiropā gaidāms ievērojams cilvēku skaita samazinājums.

Turpmākajos gados, līdz 2028. gadam, prognozēts, ka tiks izstrādāts jauns kontrolējams kodolreaktors kā enerģijas avots un tiks daļēji risināts bads. Tāpat šajā pravietojumā ir minēts, ka kosmiskais kuģis dosies uz Venēru.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Ufologs ir stingri pārliecināts, ka šie notikumi sāks piepildīties drīz un ir saistīti ar Nibiru tuvošanos Zemei, prognozējot, ka šī planēta sāks ietekmēt Venēru jau pēc pieciem gadiem.

Turpinot savu izklāstu, ufologs piebilst, ka Eiropa kļūs par šo notikumu epicentru, kas saistīti ar Nibiru tuvošanos. Viņš uzskata, ka 2028. gadā Zeme, Nibiru un Venēra apvienosies par vienotu planētu, kuras orbītas un kustības trajektorijas saskaņosies.

Iepriekš jau tika minētas Vangas prognozes attiecībā uz 2024. gadu, un viena no šīm prognozēm paredz smagu ekonomisko krīzi.

Vangas pravietojuma skatījumā šī krīze ietekmēs globālo ekonomiku, un tās galvenie cēloņi būs pieaugošais parādu līmenis un pasliktinājošās ģeopolitiskās spriedzes. Pravietojumā norādīts, ka šie faktori kopā radīs sarežģījumus un neprognozējamību pasaules finanšu tirgos, ietekmējot ekonomikas stabilitāti visā pasaulē.

Tomēr šajā laika posmā mūs sagaida ne tikai ekonomiskās grūtības. Vanga ir prognozējusi, ka 2024. gadā notiks izšķiroša cīņa pret dažādām kaitēm, kas ir laba ziņa.

Šis pravietojums liek uzmanīties uz nākotnes izaicinājumiem veselības jomā, skaidrojot, ka gaidāms pētījumu un attīstības notikums , kas spēs pretoties kaitēm , kuras šķiet neapturamas.

Pareģojumi ir sarežģīts process, kas balstās uz dažādiem faktoriem un metodēm. Tie ietver novērojumus, intuitīvu sajūtu, simbolus un analīzi, kā arī bieži tiek veikti, izmantojot astroloģijas, numeroloģijas vai citu metafizikas zinātņu principus. Turklāt tie pamatojas uz pareģotāja personīgajiem spēkiem un pieredzi.

Pareģojumi var attiekties gan uz konkrētiem notikumiem, gan uz plašākām tendencēm nākotnē. Tos ticamība bieži ir saistīta ar pareģotāja autoritāti un iepriekšējām veiksmīgajām prognozēm. Kopumā, pareģojumi sniedz iespēju mēģināt prognozēt un izprast nākotnes attīstības gaitu, balstoties uz pieejamo informāciju, zināšanām un spēju interpretēt šos faktorus.

Leave a Comment