Automašīnas, kuras piestāv sievietēm. Viņas spēkratu izvēlas pēc sava rakstura

“Glamūrīgas” dāmas nereti pilsētā iespējams redzēt pie rozā, spilgti zaļu un sarkanu, pavisam nelielu spēkratu stūres. Šādas sievietes tiecas izcelties pilsētā un šādi cenšas turpināt savu stilu arī uz ceļa.

Vēl viena sieviešu grupa – tās, kuras auto izvēles pēc tā funkcionalitātes, turklāt nevēlas sniegt uzsvaru savai sievišķībai. Parasti šādas sievietes kaut ko saprot auto vai arī vismaz cenšas saprast tā iegādes brīdī.

Izvēloties auto, viņas uzmanību pievērš drošībai, komfortablai vadīšanai, auto darba gaitai. Ir arī lielo auto piekritējas – džipu un apvidus auto cienītājas, jo tas viņām sniedz pašpārliecinātību.

Viegla vadīšana, komforts un drošība – šīs ir tās prasības, kuras auto iegādē izvērtē lielākā daļa sieviešu. Sievietēm ir ļoti izteikts pašsaglabāšanās instinkts, kas liek viņām būt daudz uzmanīgākām.

Vispopulārākie auto sieviešu vidū ir:
Renault Twingo – neliels pilsētas auto ar sievišķīgu ārieni. Tas ir kā radīts sieviešu auditorijai un jau ir paguvis iekarot ļoti daudzu daiļā dzimuma pārstāvju sirdis.
Kia Picanto TA – neparasts mazais auto, kas lieliski patiks sievietei, kurai patīk mazas, ērtas un parocīgas mašīnas.
Daewoo Matiz – šis auto iekarojis plašu publikas daļu sava neparastā izskata un izdevīgās cenas dēļ. Šis auto vairāk noderēs sievietēm, kurām jau ir bērni.
Mini Cooper – kulta auto, kuru zina visi. Neliels, ērts un vienkārši ļoti skaists auto. Pat daudziem vīriešiem patīk šis auto, nemaz nerunājot par mazām un trauslām sievietēm.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju pārstāvji ar patiesi karalisku raksturu

Leave a Comment