Auniem neko nevajag plānot, bet Mežāžiem var būt vilšanās; Dienas prognoze 26. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts-22. septembris)

Jaunavām gaidāmi īsi ceļojumi un tikšanās ar patīkamiem cilvēkiem, taču saruna ar kādu var atstāt nepatīkamu iespaidu vai atgriezt tevi pie pagātnes, pie kuras negribi atgriezties. Nav ieteicams sākt kaut ko jaunu. Tavā personīgajā dzīvē valda pilnīga uzticēšanās un harmonija.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari pievērsīs uzmanību materiālajām lietām, taču šis nav labākais laiks sarunām. Tev nevajadzētu ieklausīties citu cilvēku padomos, jo tie var tev kaitēt. Strādājot ar dokumentiem, pievērs uzmanību detaļām. Šajā dienā atturies no pirkumu un līgumu slēgšanas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem var rasties grūtības komunikācijā ar tuviniekiem, kolēģiem un priekšniecību. Tāpēc labāk samazināt kontaktus un strādāt vienatnē. Atliksiet svarīgus dokumentus uz citu dienu. Nodarbojies ar garīgām praksēm un radošumu – tas palīdzēs tev atgūties, tāpat kā saskarsme ar bērniem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu samazināt saskarsmi ar citiem cilvēkiem. Diena nesīs nepatīkamas ziņas un sarežģītas sarunas tavā personīgajā dzīvē. Saglabājiet savas raizes un idejas sev, lai nelabvēļi nevarētu izmantot šo informāciju pret jums. Apkārt sev apkārt esi tikai ar cilvēkiem, kuriem patiesi uzticies.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Diena nav piemērota plānošanai. Ieteicams vēlreiz pārbaudīt visu informāciju, jo tikšanās var nenotikt vai beigties citādāk, nekā esi gaidījis. Jebkurā gadījumā tu jutīsies neērti. Kāds tev tuvs cilvēks var tevi pievilt, un domubiedri var pateikt ko nepatīkamu. Jūsu vilšanās iemesls var būt pārspīlētas cerības. Esi reālists un negaidi pārāk daudz no cilvēkiem un situācijām. Mācieties no katras nepatīkamības, lai izvairītos no kļūdu atkārtošanas nākotnē.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīrus var kritizēt un izsmiet no visām pusēm. Ignorējiet šo kritiku un izsmieklu. Gluži pretēji, izrādiet pārliecību un neatlaidību savu mērķu sasniegšanā, lai demonstrētu savu pārākumu. Saskarsmē ar partneri un draugiem var rasties spriedze pārlieku emociju dēļ. Neuzsveriet jutīgas un pretrunīgas tēmas. Atliksiet jaunu darījumu un sarunu uzsākšanu uz piemērotāku laiku.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šajā dienā Zivīm labāk rīkoties patstāvīgi. Tev nevajadzētu ieklausīties citu cilvēku padomos vai mēģināt nodibināt kontaktus ar tiem, kuri nav noskaņoti sadarbībai. Iespējamas veselības problēmas un atcelti ceļojumi. Tavs dabiskais emocionalitāte un neatlaidība palīdzēs tev sasniegt savus mērķus. Šī ir laba diena radošumam un neformālai komunikācijai. Svarīgus darba uzdevumus un jaunu projektu uzsākšanu labāk atlikt uz labvēlīgāku laiku.

Leave a Comment