Aunam jāparūpējas par sevi, bet Svariem piedzīvojumu diena; Dienas horoskops 24. martam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Zīmes pārstāvēs vārās enerģija un spēks. Zvaigznes brīdina par to, cik svarīgi ir apstāties laikā. Smags darbs nāk par labu, ja pēc tā ir iespēja atpūsties un atjaunot spēkus. Mīlestībā viss ir lieliski. Vēzis ar savu izvēlēto var droši veidot nākotnes plānus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Zīmes pārstāvji savu darbu uztver nopietni. Ceturtdien skrupulozitāte tiks pievienota. Lauvas būs vairāk tendētas uz pedantismu. Tomēr visas sarunas būs veiksmīgas, un sadarbība būs produktīva. Neaizmirstiet vakarā labi atpūsties, lai atjaunotu spēkus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šodienas horoskops ir vērsts uz mīlas sfēru. Jaunavām neizdosies izvairīties no Veneras ietekmes. Ir svarīgi neatstāt novārtā savas jūtas un emocijas. Tas palīdzēs darbā, īpaši, ja darbība saistīta ar komunikāciju.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Aktīvi un enerģiski, zīmes pārstāvji ir gatavi sagaidīt pavasari uz viļņa. Viņi nekoncentrējas uz vienu lietu un vienmēr ir gatavi jauniem piedzīvojumiem. Brīvie Svari nesteidzas uzsākt attiecības. Viņi bauda savu dzīvi. Ģimene cenšas panākt harmoniju savienībā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Pareiza organizācija un centība ļaus sasniegt vislabākos rezultātus. Daudzsološāks būs individuālais darbs. Tomēr neatsakieties palīdzēt kolēģiem. Skorpioniem nevajadzētu tērēt naudu nevajadzīgām lietām.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Mīlestības sfēra izvirzīsies priekšplānā. Zīmes pārstāvjus sagaida patīkami romantiski notikumi. Darbā viss ir stabili.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Smags darbs, mērķu sasniegšana un virzība uz priekšu neapstājoties – tas viss ir raksturīgi zīmes pārstāvjiem. Mežāžiem ir grūtības atpūsties. Viņiem nav tik viegli atslābināties, bet tas ir jādara regulāri. Astroloģe iesaka par to padomāt un beidzot tikt prom no šīs kņadas. Vakarā izslēdziet savus gadžetus, ieejiet ilgi vannā un patīkami pavadiet brīvo laiku. Piemēram, interesanta grāmata vai aizraujoša filma. Labvēlīga diena nākotnes plānu veidošanai ar partneri.

Lasi arī: “Nerimstoša naudas plūsma”: Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmi, kas kļūs bagāta līdz 2026. gadam

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Augsts enerģijas līmenis palīdzēs sasniegt savus mērķus. Tas lielā mērā ir atkarīgs no fiziskās aktivitātes un uztura. Dzeriet vairāk ūdens, dodieties ārā un ejiet gulēt agrāk. Ceturtdiena ir īstais laiks pāriet uz veselīgu dzīvesveidu! 24. martā tev vajadzētu būt vērīgākam finanšu lietās.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Šajā dienā vairāk laika vajadzētu veltīt ģimenei un draugiem. Jūtieties brīvi plānot romantisku randiņu. Ir jēga runāt ar partneri par nākotni. Vientuļajām Zivīm komplimentus un pieklājību nevajadzētu uztvert kā flirtu.

Leave a Comment