Atvadieties no smakas no padusēm uz visiem laikiem, pateicoties šiem 10 efektīvajiem mājas līdzekļiem

Visi grib pasargāt ķermeni no pārmērīgas sviedru izdalīšanās un sviedru smakas. Smaržas un dezodoranti ir tālu no pareizās izvēles. Ja jūs negribat izmantot ķīmiskos produktus vai arī esat izmēģinājuši dezodoranti, tad, lai atbrīvotos no smirdīgām padusēm, jums obligāti ir jāizmēģina šie spēcīgie, dabīgie veidi.

Pārstājiet skūties
Kaut arī tas var likties nepievilcīgi, ķermeņa matainais pārklājums spēlē svarīgu lomu jūsu organismam, tāpēc, ka tas uzsūc mitrumu, kas rada piemērotu vidi dažādu baktēriju vairošanās un smakošanai no padusēm. Padušu skūšana rada virkni problēmu, kā piemēram, ādas kairinājumu, tāpēc, ka skūšana dod vietu baktērijām. Depilācijas krēmi, skūšanās krēmi un dārgi losjoni, kuri arī kairina ādu, rada gandrīz tādu pašu efektu, kā skūšanās.

Citrons
Pateicoties savai spējai līdzsvarot ādas рН līmeni, šis citrusauglis var būt ļoti noderīgs, kad runa ir par padušu smakas novēršanu. Vienkārši sasmērējiet padusi ar citronu, ļaujiet tam iedarboties aptuveni piecpadsmit minūtes. Citronu var izmantot arī sadzīves smaku novēršanai.

Spirts
Spirts ir dabisks dezinfekcijas līdzeklis, kuru var izmantot daudziem mērķiem, ieskaitot padušu smaku likvidēšanai. Obligāti izmantojiet spirtu bez smakas, piemēram, šņabi, lai nesmirdētu pēc alkohola. Tas nogalinās gan baktērijas, gan arī smaku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Leave a Comment