Atslēdznieks nedēļas laikā uzcēla mums šķūnīti. Viss būtu bijis labi, ja viņš pa kluso nebūtu darījis šādi..

Vienīgais, kas man nepatika, bija tas, ka Vitālijs nedēļas laikā izēda visus manus pārtikas krājumus ledusskapī, piemēram, divi kilogrami cūkgaļas, no kuras viņš kopā ar palīgu gatavoja šašliku.

 

Turklāt pazuda vairāk nekā divdesmit olas, vairāki piena produkti, mērcītes un tika izdzerta vīna pudele. Man šāda uzvedība šķiet nepieņemama.

Šeit jautājums nav tikai par to, ka es nežēloju pārtiku, bet gan par to, ka neviens mani nejautāja, vai drīkst to izmantot. Kad es ierados vasarnīcā, viņi vienkārši nolika mani fakta priekšā.

 

Es izrēķināju, cik maksāja visa produkcija, un galvenokārt no atslēdznieka samaksas atņēmu 30 eiro. Protams, tas ir tikai neliels ieguldījums kopējā summa, bet man tas ir principiāli svarīgi.

 

Vitālijam tas ļoti nepatika, un viņš sāka strīdēties ar mani. Viņš izskaidroja, ka celtnieki vienmēr tiek pabaroti, un tas tiek uzskatīts par normālu praksi.

Turklāt viņš piebilda, ka būvniecības procesā bija bijuši dažādi brīži, kad bija iztērējis nedaudz vairāk pūļu un naudas, taču kopējo summu neesot mainījis.

No vienas puses, es gribēju viņam piekrist, bet no otras puses, joprojām uzskatu, ka es izpildīju visus nosacījumus, kādus mēs bijām apsprieduši, un mani vajadzēja brīdināt par visām niansēm. Tā rezultātā šķīrāmies.

 

Kā jūs domājat, es rīkojos pareizi?

 

 

 

Leave a Comment