“Atrunas vai īsti iemesli?”; Kāds ir jūsu biežākais šķiršanās iemesls, pamatojoties uz jūsu zodiaka zīmi

Kāds, jūsuprāt, ir galvenais iemesls attiecību pārtraukšanai? Kāds ir jūsu šķiršanās galvenais iemesls?

Tiem no jums, kuri to vēl nezina, uz šiem jautājumiem var atbildēt ar astroloģijas palīdzību:

Auns

Attiecībām jums nekad nevajadzētu būt garlaicīgām. Tā kā jums tik viegli kļūst garlaicīgi, vienmuļība un ieradums jums šķiet nepanesami.

Attiecībām nekad nevajadzētu kļūt par pienākumu, jo, tiklīdz tas notiks, jūs jutīsit nepieciešamību no tām izlauzties. Jums jāsaprot, ka attiecības ne vienmēr ir jautras un aizraujošas.

Tas ir pilnīgi normāli, ka pēc kāda laika viss kļūst par rutīnu, jums ir jāpieņem šis fakts.

 

Vērsis

Jūs esat ļoti piesardzīgs un jums nepatīk atvērties un būt neaizsargātam. Pat tad, kad esat attiecībās, jums nepatīk atklāties.

Tāpēc tev ir kāds slikts ieradums, kura dēļ ikreiz, kad attiecības kļūst nopietnas, tu baidies atklāt savu patieso es. Jūsu attiecības neizdodas, jo jūs baidāties tikt ievainots.

Ir dabiski, ka jūs baidāties tikt ievainots, tāpēc esat noslēdzies. Tomēr dažiem cilvēkiem, kurus jūs satiksit nākotnē, būt neaizsargātam ir tā vērts.

Dvīņi

Dvīņiem ir grūti ilgstoši uzturēties vienā vietā, un šī iezīme attiecas arī uz viņu attiecībām. Viņš vēlas būt kopā ar kādu, kas viņu apbur un izaicina.

Rezultātā attiecību pirmā fāze, kas pazīstama arī kā “nesenās mīlestības fāze”, ir fāze, kas Dvīņiem patīk visvairāk.

Bet, tiklīdz viņš saprot, ka zina visu par savu partneri, viņš ātri zaudē interesi… Tas ir tad, kad attiecības neizdodas, jo šai zīmei trūkst zinātkāres, lai tās pieturētos.

Pēc tam viņš meklē kompanjonu, ar kuru kopā atkal sākt “pirmo fāzi”.

Vēzis

Visbiežākais Vēža attiecību izjukšanas iemesls ir tad, kad viņam šķiet, ka partneris viņu pietiekami nenovērtē un nevar atgriezt mīlestību.

Vēzis ir ļoti emocionāla zīme, tāpēc viņi bieži pieļauj kļūdu, uzskatot, ka ikvienam ir tādas pašas sirdis kā viņam.

Paturiet prātā, ka nav pareiza mīlestības veida un ka jums nekad nevajadzētu samierināties ar vienpusējām attiecībām. Nepārtrauciet attiecības tikai tāpēc, ka kāds jūs nemīl tā, kā jūs gaidījāt.

Lauva

Lauva, tu vienkārši nespēj tikt galā ar situācijām, kurās tev ir jāatturas. Ir grūti turēt muti un pieņemt to visu, kad tevi kritizē.

Tomēr jāatceras, ka attiecības vienmēr tiek veidotas uz kompromisiem un ne vienmēr viss notiek tā, kā gribētos.

Galvenais iemesls, kāpēc izvēlaties pārtraukt attiecības, ir tas, ka jūsu spēcīgo personību ir grūti saliekt pat attiecībās.

Jaunava

Pat ja tu to neapzinies, tava lielākā problēma nenāk attiecību beigās, bet gan pašā sākumā.

Lielāko daļu laika jūs iemīlējaties kāda “idejā”, kad sākat attiecības. Jūs iemīlējaties tajā, kas varētu būt šī persona, kas ir kļūda.

Lasi vēl: “Slavens futbolists nonācis aiz restēm..”; Iemesls ir šokējošs

Un, tiklīdz šis cilvēks izrādās ne tas, ko gaidījāt, jūs saprotat, ka to visu esat novērtējuši par zemu, un tas noved pie tā, ka jūs abi pamazām attālināsit viens no otra, kas galu galā noved pie šķiršanās.

Jebkurā gadījumā jūsu attiecības beigsies jūsu tiekšanās pēc pilnības dēļ.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment