Atradīsimies krustcelēs: Tamāra Globa pastāstīja, ko gaidīt katrai zodiaka zīmei 2022. gada aprīlī

Skorpions

Skorpioniem aprīlī nāksies atrisināt sarežģītu uzdevumu – saprast, kas tieši viņus kavē virzīties tālāk. Ja iemesls ir atrasts, to nepieciešams pēc iespējas ātrāk likvidēt. Tikai tad šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem otrais pavasara mēnesis būs veiksmīgs.

Strēlnieks

Ja Strēlnieku dzīvē pašlaik ir kaut kas, kas ļoti neapmierina, aprīlī ir īstais laiks, lai visu izmainītu. Būs bail, bet tas ir nepieciešams. Tikai tad, ja tiks veiktas izmaiņas, Strēlnieki gūs izcilus rezultātus gan darbā, gan personīgajā jomā.

Lasi vēl: 33 gadus vecā ukrainiete, kuru Iz**roja okupanti, pirmo reizi pastāstīja par pārdzīvotām šausmām

Mežāzis

Mežāžiem nepieciešams sakoncentrēties nevis uz jauniem mērķiem, bet gan uz jau sasniegtās latiņas noturēšanu. Centieties aprīlī to nepazaudēt. Piesardzība šajā gadījumā palīdzēs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru dzīvēs aprīlī notikumi griezīsies kā kaleidoskopā. Un šādā situācijā viņiem ir svarīgi pacensties par katru cenu saglabāt dvēseles mieru, atrast kompromisu un izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem. Pieturēties pie šiem nosacījumiem vajag visās dzīves sfērās.

Zivis

Zivīm nepieciešams atvadīties no visām negatīvajām pagātnes atmiņām. Aprīlis ir labvēlīgs laiks, lai sāktu dzīvot pa īstam, laiku pa laikam ieskatoties laimīgajā nākotnē. Atcerieties, ka visas darbības, ko veiksiet aprīlī, atgriezīsies kā bumerangs.

COMMENTS

Leave a Comment