Atklājas iepriekš noklusētas ziņas par Miku Dukuru, atklājas, kas notika brīdi pēc Šķiršanās

Viņš dalījās ar saviem piedzīvojumiem un emocijām, atsaucoties uz šo periodu kā uz grūtu un emocionāli smagu laiku savā dzīvē. Šāda lēmuma pieņemšana, pārtraucot attiecības un nākoties atrast pagaidu dzīvesvietu transportlīdzeklī, radīja viņam daudz izaicinājumu un atvieglojumu trūkumu. Šīs sarežģītās dzīves situācijas rezultātā viņš patērēja laiku, dzīvojot savā automašīnā.

Šī personiskā atklāsme ļāva plašākai sabiedrībai ielūkoties dziedātāja Miks Dukura dzīvē un saskarties ar tām grūtībām, ar kurām viņš saskārās šajā sarežģītajā dzīves posmā. Tāpat tas atgādināja par to, ka pat pazīstamie un sabiedrībā populārie cilvēki ikdienā piedzīvo personiskus izaicinājumus un grūtības, kas var ietekmēt viņu emocionālo labklājību un lēmumu pieņemšanu.

Pie vakariņu galda tika diskutēts par dzīvošanas apstākļiem kopmītnēs, un Miks Dukurs dalījās ar personīgu pieredzi, atklājot, ka, lai gan viņam nav bijusi pieredze dzīvojot kopmītnēs, viņš tomēr bija dzīvojis automašīnā gandrīz nedēļu pirms kāda laika.

“Sākumā es beidzu attiecības ne tikai ar alkoholu, bet arī ar savu pirmo sievu. Toreiz man finansiālā situācija nebija īpaši laba, tāpēc es izvēlējos pagaidām dzīvot automašīnā pie “Alfa” tirdzniecības centra.”

Šajā laikā, kurš ilga gandrīz nedēļu, viņš turpināja strādāt un braukt uz koncertiem. Viņš piebilda, ka neņēma līdzi daudz apģērbu, tāpēc nācās iegādāties jaunu žaketi tajā pašā tirdzniecības centrā, kurā dzīvoja.

Ar koncertu nopelnīto naudu viņš spēja atļauties apmeklēt kino un katru dienu ēst restorānos. Viņš atceras šo periodu ar smaidu sejā.

Pēc šī notikuma, dalībnieki no grupas “Inspo” teica, ka šis stāsts patiešām aizdomā, ka cilvēku dzīvē ir dažādas situācijas, kas ne vienmēr ir redzamas no malas.

Šī notikums noticis kādu laiku atpakaļ, un pēc tam viņš atgriezies savā ierastajā dzīvē.

Līdz šim jau ir ziņots, ka Miks ir beidzis savu laulību. Viņš sociālajos tīklos paziņojis par šķiršanos ar sievu un bērnu māti Lauru. Jau iepriekš viņš bija minējis, ka šķiršanās domas bijušas viņu attiecību laikā.

Pašlaik Miks ir uzsācis jaunu attiecību ar pašmāju influenceri un uzņēmēju Endiju Kalniņu, kura sociālajos tīklos pazīstama kā Kalendy.

Leave a Comment