Atkārto katru dienu šos 3 vārdus un visi ļaunprāši Tev ies ar līkumu! Tici vai nē, bet šī frāze tiešām strādā

Un pats pārsteidzošākais ir tas, cik efektīvi šī metode darbojas. Tā darbojas kā precīzs mehānisms: nelabvēļi ne tikai izvairīsies no mūsu klātbūtnes, bet arī centīsies iet mums ar līkumu, jo viņi vienkārši nespēs iekļūt mūsu gaismas laukā. Viņi sajutīs mūsu iekšējo spēku un izvairīsies no tā, nespēdami ar to tikt galā. Šī formula rada nepārspējamu aizsardzības slāni, kas padara mūsu enerģiju necaurejamu negatīvām vibrācijām.

Lai palīdzētu tev efektīvi atbaidīt ļaundabīgus cilvēkus un veicināt pozitīvu enerģiju savā dzīvē, es piedāvāju vienkāršu, bet iedarbīgu praksi. Katru rītu, pirms dodies ārā no mājas, veltī 2-3 minūtes tam, lai veiktu šo rituālu. Tas prasīs tikai dažas minūtes, bet efekts būs ilgstošs un pamanāms.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Sāc ar to, ka apstājies un aizver acis. Sajūti sevī Visuma neizsmeļamo spēku. Iedomājies sevi kā spožu gaismas avotu, kas izstaro tīru un pozitīvu enerģiju visapkārt. Iztēlojies, kā šī gaisma aptver tevi un izplatās visā telpā ap tevi, veidojot aizsardzības vairogu. Sajūti, kā šī gaisma piepilda tevi ar mieru un spēku, radot neaizskaramu enerģētisku lauku.

Milzu pārmaiņas:

Nostiprini šo sajūtu ar vienkāršu, bet spēcīgu afirmāciju: “Visuma gaisma pasargā mani.” Atkārto šos vārdus vairākkārt, lai padziļinātu saikni ar gaismu un nostiprinātu aizsardzības lauku. Šie vārdi palīdzēs tev ne tikai saglabāt pozitīvu enerģiju visas dienas garumā, bet arī atbaidīs jebkādus negatīvus cilvēkus un situācijas, kas varētu šķērsot tavu ceļu.

Šī ikdienas prakse palīdzēs tev izveidot un uzturēt pozitīvu, aizsargātu telpu, kurā vari brīvi dzīvot un attīstīties. Tā piešķirs tev iekšējo spēku un pārliecību, ka tu spēj aizsargāt savu enerģiju no jebkādām ārējām negatīvām ietekmēm.

Šie vārdi patiešām ir atslēga uz mūžīgu harmoniju un aizsardzību no negatīvās enerģijas! To efektivitāte ir pārsteidzoša, un tie var ietekmēt mūsu ikdienu daudz dziļāk, nekā mēs sākumā varētu domāt.

Lai saglabātu šo sajūtu visu dienu garumā, svarīgi ir pastāvīgi atgādināt sev šos vārdus un pastiprināt pozitīvas emocijas. Kad mēs apzināti attīstām šo gaismas un pozitīvās enerģijas apziņu, nejauši satikti cilvēki ar sliktu garastāvokli intuitīvi izjutīs šo spēcīgo vibrāciju un pati izvairīsies no negatīvām sajūtām.

Atcerieties, ka tev ir un vienmēr būs iekšējais spēks, kas nāk no tavas paša būtības. Kad tu izmanto Visuma spēku, tas palīdz radīt ap sevi pozitīvu auru, kas automātiski atgrūž negatīvismu un aizsargā tavu enerģiju.

Izmēģini šo vienkāršo, bet ļoti efektīvo metodi aizsardzībai pret ļauniem indivīdiem – tic man, tā patiešām darbojas. Tas ir kā radīt personīgu enerģētisko lauku, kas ne tikai aizsargā tevi no ārējām negatīvām ietekmēm, bet arī veicina mieru un harmoniju tavā dzīvē.

Lai kopā izplatītu šo svarīgo informāciju, būsim pateicīgi, ja dalīsimies ar šo rakstu sociālajos tīklos, dodot citiem iespēju arī izbaudīt šo pozitīvo un aizsargājošo praksi!

Leave a Comment