Astrologi norādījuši, kuras 3 zodiaka zīmes paliks ar tukšu maku jau pēc 2 dienām

Zivis

Zivīm nevajag gaidīt ātru finanšu jautājumu atrisināšanos. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var saskarties ar grūtībām un negaidītiem maksājumiem. Zvaigznes vēsta, ka problēmas izdosies pārvarēt, ja vairāk sāksiet ekonomēt.

Jums nevajadzētu gaidīt ātru naudas saņemšanu vai materiālu atbalstu. Šajā periodā ir iespējamas grūtības, īpaši saistībā ar pārskaitījumiem vai pirkumiem tiešsaistē. Astrologi iesaka būt uzmanīgiem un uzmanīties no krāpšanas.

Mežāzis

Jums, visticamāk, šonedēļ būs finansiālas problēmas vai negaidīti izdevumi. Zvaigznes saka, ka ir vērts uzkrāt naudu un jaunus ienākumu avotus. Tomēr daži izdevumi var būt produktīvi, ja tie ir iepriekš pārdomāti un plānoti.

Lasi vēl: Norvēģijā pār bortu Barencas jūrā pārkritis latvietis: ”Viņš vēl nav atrasts un cerība, ka viņš ir dzīvs ir tuvu nullei”

Daudz kas liks mainīt nākotnes plānus. Pēc astrologu domām, lai arī nav vērts aizņemties naudu, iespējams, ka nevarēsi to atmaksāt laikā vai izmantot līdzekļus paredzētajam mērķim.

Zīmes īpašniekiem vajadzētu parādīt raksturu – tas viņiem palīdzēs tikt galā ar grūtībām un atrisināt daudzas problēmas.

 

Leave a Comment