Šis liecina par to, ka jūsu mīla beidzas un nav vērts vienam otru mocīt

Jūsu attiecības neskar jūsu dzīvi

Kad jūs uzsākat attiecības jums ir jāzina un jājūt, ka šīs attiecības ienāks jūsu dzīvēs. Jums jāatbalsta viens otrs pat ļoti grūtās situācijās, nevis jānoskatās uz otra ciešanām.

Jums ir jādara sava dzīve labāka nevis tieši otrādāk. Kāda gan mīlestība, ja jums otrs cilvēks neinteresē? Rūpīgi pārdomājiet attiecības!

Jūs bremzējat

Vai esat gatavs attiecību nākošajam līmenim? Ja atbilde ir ”nē”, tad pajautājiet sev – kāpēc? Īstais partneris palīdzēs tev garīgi augt un atbalstīs vienmēr.

Viņš nekādā gadījumā neraus tevi uz leju un nenicinās. Viņam ir tevi jāuzmudrina arī tad, kad tev pašam liekas, ka dzīvei nav jēgas.

Jūs bieži sev jautājiet vai esat gatavs turpināt šādas attiecības

Uzdodot šādu jautājumu jūs pats sev jau sniedzat atbildi. Strīdu laikā tev ir jāgrib salīgt, nevis pārtraukt attiecības un meklēt sev jaunu partneri. Ja tev nav žēl savu partneri pazaudēt, tad diez vai jums nākotnē ir kas labs gaidāms. Padomājiet par to!

Lasi vēl: Maijā šajā datumā gaidāms ”Mēness aptumsums un Asins mēness”. Pat krāna ūdens būs maģisks

Jūs bieži strīdaties par sīkumiem

Protams, katrās attiecībās ir strīdi, bet vai gandrīz katru dienu? Jums ir jāsaprot viens otru pat bez vārdiem. Viņam ir tevi jāsaprot labāk par visiem, pat par ģimenes locekļiem. Viņš – ir tava nākotne. Ja jūsu starpā ir bērnišķīgi strīdi, tad jūs neesat radīti viens otram.

Jūs nevarat rēķināties uz viņu

Viņš bieži jūs atraida vai nepilda savus dotos solījumus. Uz randiņu kurš ir plānots pat mēnesi viņš var nemaz neierasties, tad būs pavisam normāli! Vai tev tāds cilvēks ir vajadzīgs?

Padomājiet!

Leave a Comment