Ārvalstu meteo dienesti izplatījuši sarkano brīdinājumu Latvijai; iesaka palikt iekštelpās

Līdz šim brīdim Latvijas Meteoroloģijas centram vēl nav izdots brīdinājuma paziņojums par bīstamiem laikapstākļiem. Tomēr citu valstu meteoroloģiskās ziņas liecina, ka temperatūra sasniegs +29 grādus pēc Celsija skalas, kā arī intensīvas vēja brāzmas un pamatīgu krusu.

 

Kā liecina lietotne “https://wetteronline.de”, prognozēts, ka Rīgā trešdien gaisa temperatūra būs +29 grādi, ko pavadīs vēja ātrums līdz 20 m/s un iespējama pamatīga krusa. Šī prognoze galvenokārt attiecas uz Latvijas centrālajiem un dienvidaustrumu reģioniem.

 

Lasi vēl: “Vai jums patīk rotaslietas? Vai tev ir kāds favorīts?”; Uzziniet, kāds periods sākas jūsu dzīvē, izvēloties rotaslietas, kas jums patīk visvairāk

 

Meteorologs Jānis Trallis papildus brīdina, ka no dienvidu reģiona tuvojas ciklons un siltā atmosfēras fronte. Turklāt trešdien un ceturtdienas vakarā gaidāma aukstā atmosfēras fronte. Daudzos apgabalos pastāv ievērojamu nokrišņu iespējamība, tādējādi palielinot lokālu plūdu iespējamību. Turklāt šīs laikapstākļu sistēmas dēļ noteiktos apgabalos var būt spēcīga krusa un vētras.

Arī interesanti: Sliktas ziņas politiķa Jāna Reira dzīvē; laulībai diemžēl pienācis gals

Leave a Comment