“Ārsti vēzi atklāja pārāk vēlu”: informācija par 77 gadus vecā padomju laika aktiera hospitalizāciju

Daudziem zināmais režisors, aktieris, scenārists un TV raidījumu vadītājs ievietots slimnīcā smagas koronavīrusa pneimonijas gadījuma dēļ. 77 gadus vecais mākslinieks, kurš pazīstams ar saviem pārsteidzošajiem priekšnesumiem un pārdomas rosinošām filmām.

 

Ņikita Mihalkovs, kurš radījis ” Saules sadedzinātais ” un ” Sibīrijas bārddzinis “, sākotnēji tika hospitalizēts pilsētas klīniskajā slimnīcā Nr. 67, taču viņa stāvoklis bija ļoti smags, ka viņu vajadzēja pārvest uz citu medicīnas iestādi ar intensīvās terapijas aprūpi.

Ziņas par Mihalkova hospitalizāciju izraisīja triecienviļņus izklaides industrijā un viņa fanu vidū, kuri sociālajos tīklos pauda bažas un atbalstu. Viņš ir bijis piemērs arī daudziem Latvijas aktieriem un kinorežisoriem. Mihalkovs kādu laiku nav redzēts sabiedrībā, kas rada pamatu baumām par viņa veselību un pašsajūtu.

Šīs bailes ir pastiprinājušas nesenā Mihalkova drauga komponista Eduarda Artemjeva nāve, kurš stāstīja par režisora ​​cīņām ar dažādām veselības problēmām, tostarp muguras problēmām. Patiesībā Mihalkova vājā veselība lika viņam aizturēt savu jauno filmu ” Šokolādes revolveris ” .

 Lasi vēl: 66 gadu vecumā mūžībā devies izcils rakstnieks un scenārists: ”Šorīt 8 no rīta viņš mūs pameta”

Šis ir grūts laiks Mihalkova tuviniekiem, kā arī Krievijas izklaides industrijai kopumā . Mēs domājam ar Mihalkovu un viņa ģimeni, kamēr viņš cīnās ar šo smago slimību. Kamēr nav oficiālu atjauninājumu vai paziņojumu par Mihalkova stāvokli, fani un sekotāji turpina sūtīt savu mīlestību un atbalstu, cerot uz pozitīvu iznākumu talantīgajam un iemīļotajam režisoram.

Ziņas par Mihalkova hospitalizāciju šokēja visu sabiedrību, un sociālos tīklus pārpludina atbalsta vēstījumi un laba vēlējumi režisoram. Daudzi aicina Mihalkovu lūgties un cerēt uz ātru atveseļošanos. Šis ir skumjš laiks, īpaši drīz pēc komponista Eduarda Artemjeva, Mihalkova tuva drauga, nāves.

Leave a Comment