Ar ko beidzās lūša un kaķa draudzība 12 gadu garumā. Šī gada 3.janvārī viena zvēra sirds beidza pukstēt

Viņu draudzība tikai nostiprinājās. Apmeklētāji vēlējās redzēt neparasto pāri. Linda un Dusja pat piedalījās dažādās pārraidēs. Kaķis Dusja mīlēja cilvēkus. Viņai patika glāsti. Lindai šī uzmanība nepatika, viņa bija kautrīga un nekomunicējoša, slēpās.

Kaut arī dzīvniekiem bija viens nožogojums, viņiem bija arī savi atsevišķi mājokļi. Lūsis nespēja iespiesties nelielajā ieejā kaķa mājvietā. Tas tika darīts ar nolūku, lai dzīvnieki varētu atpūsties. Turklāt draudzenes mīlēja zagt no kaimiņienes bļodas. Vai nu kaķis to izķers no lūša, tad lūsis no kaķa. Lai gan gaļa abām bija vienāda. Tikai Lindai bija lielāki gabali.

Lasi vēl: Ja jūs pamanījāt savā dārzā šo augu, nekādā gadījumā neiznīciniet to. Lūk, kadēļ!

Idille ilga 12 gadus. Kā skaidro zooloģiskā dārza darbinieki, kaķis 2020. gada 3. janvārī piedzīvoja insultu. Un viņa devās “uz varavīksni”. Visi mīlēja kaķi par dāvāto mīlestību pret cilvēkiem. Bet kā ar lūsi?

Strādnieki teica, ka lūsim klājas labi. Pēdējā laikā dzīvniekiem bija mazāka vajadzība pēc otra. Abi jau bija veci. Vēlme spēlēties laika gaitā ir kļuvusi blāvāka. Tagad lūsim nevienu dzīvnieku klāt neliks. Un kas var aizstāt kaķi Dusju? Neviens.

Leave a Comment