Apokalipse tiek atlikta, bet vēl par agru priecāties. Kurā gadā mums to vajadzētu sagaidīt? Gaidāms kas briesmīgs

Taču neuztraucieties, un 2036. gadā, pēc zinātnieku domām, tas Zemei draudus neradīs. Taču 2068. gadā asteroīda orbīta tik ļoti mainīsies, ka var draudēt sadursme ar mūsu planētu. Un tad es redzu, kā tu pat nepagriezi plakstiņu.
“Nu, vēl 48 gadi, ne mūsu dzīves laikā ,” daži no jums teiks. Var būt. Taču šo 48 gadu laikā uz Zemes joprojām var notikt jebkas. Un asteroīds ir tikai viens no atgādinājumiem, ka mūsu misija uz planētas agrāk vai vēlāk beigsies. Bet daudziem tas beigsies, pirms tas vispār sāksies. Jo daudzi no jums par to pat nedomā. Viņi nedzīvo, bet pastāv. Bezjēdzīgi un bezjēdzīgi.

 

Un, ja pēdējais jums vēl nav skaidrs, es jums pateikšu taisni. Pārtrauciet tērēt laiku uz dīvāna, izmetiet slinkumu, aizmirstiet izmisumu. Pieej pie spoguļa un paskaties sev acīs. Atbildiet sev uz svarīgākajiem jautājumiem dzīvē: kas jūs esat, ko vēlaties, ko jūs varat darīt vislabāk, lai gūtu labumu apkārtējai pasaulei, ko jūs vēlētos darīt un kas jūs patiešām vēlaties būt, nevis iedomātajā pasaulē. jūsu fantāzijas. Un jau sāciet rīkoties. 

 

Lasi vēl: Decembris un janvāris mums visiem liks nobālēt: Sinoptiķi sniedza negaidītu prognozi ziemai

 

Pretējā gadījumā pat pirms asteroīda lidošanas garām Zemei 2029. gadā, iespējams, vairs nebūs ne jūs, ne tas, ko redzat sev apkārt, ne jūsu mīļie, draugi, paziņas vai kāds cits vispār. Tā nebūs tava vaina. Un Apofiss, lidojot pāri degošajai planētai, skatoties uz kārtējo pazudušo Zemes civilizāciju, lamājas: “Viņi atkal to visu sabojāja!”

Leave a Comment