Aleksandrs Šeps: koronavīrusa krīzi šogad vēl neuzveiksim, bet tiks izstrādātas jaunas zāles pret nāvējošām slimībām

Šeps arī pareģoja 2008.-2009.gada globālo finanšu un ekonomisko krīzi, kuras dēļ daudzi sāks dzīvot sliktāk nekā iepriekš.

Daudzi Šepa pareģojumi jau ir piepildījušies, un tādēļ ļoti daudz cilvēku viņam uzticas. Eksperti Aleksandru salīdzina ar slaveno bulgāru gaišreģi Vangu.

Piemēram, viņš nesen prognozēja, vienā no mazattīstītajām valstīm tiks izstrādāts jauns, unikāls enerģijas avots, kas šo zemi padarīs slavenu.

Saskaņā ar Šepa prognozi 2020.gadā koronavīrusa krīze vēl nebeigsies, daudziem katastrofāli trūks naudas līdzekļu. Savukārt medicīna spers milzīgu soli uz priekšu, parādīsies efektīvi medikamenti pret nāvējošām slimībām.

Lasi vēl: Visi vīrieši sapņo to izmēģināt, bet klusē par to

Parādīsies izmaiņas cilvēku pasaules uzskatā. Arvien vairāk cilvēku iedziļināsies garīgajās vērtībās, pievēršot mazāk uzmanības dzīves materiālajiem labumiem.

Lai gan Šepam ir tikai 33 gadi, kas pareģim ir ļoti jauns vecums, viņš izteicis daudz interesantu prognožu. Personīgi viņš manī izraisa lielu interesi un uzticību, kaut arī es pats esmu skeptiķis. Bet es domāju – ja Šepam patiešām nebūtu šādu spēju un talants, neviens par viņu neuzzinātu.

COMMENTS

Leave a Comment