Aleksandrs Šeps: “Ja netiksiet vaļā no šiem ieradumiem, mūžīgi būsiet nabadzīgi”

Aleksandrs Šeps ir viens no šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājiem, un viņš savā oficiālajā mājaslapā padalījās ar ieradumiem, kuru dēļ cilvēki var mūžam palikt nabadzīgi.

Mūsu redakcija ir apkopojusi tos negatīvos ieradumus, kuru dēļ jūs paši sev liedzat iespēju būt dzīvē bagātiem.

Sliktie ieradumi

  1. Pieradums vienmēr un par visu žēloties – tas ir visšausmīgākais ieradums, ar kuru mēs visi grēkojam. Ja mēs nemitīgi sūdzamies par to, ka mums nav naudas un viss ir slikti, jūsu apziņā iesakņojas tas viss, šādi ar laiku kļūstot par realitāti.
  2. Pieradums vēlēties visu un uzreiz – lai kļūtu bagāti, nepieciešams laiks un ieguldītais darbs. Nav iespējams pēkšņi vienā rāvienā kļūt bagātam. Bagāts kļūt var tikai tas, kas nebaidās riskēt, strādāt un kļūdīties.
  3. Pieradums palikt darbā, kas jums nepatīk – esktrasenss ir pārliecināts, ka nav iespējams sasniegt materiālo labklājību, ja jūs strādājat darbā, kas jums riebjas. Lai piesaistītu dzīvē naudu, nepieciešams nodarboties ar to, kas jums vislabāk patīk.
  4. Pieradums noskaust – skaudība vēl nevienam līdz šim nav palīdzējusi kļūt bagātam. Citu cilvēku skaudība nekad nepalīdzēs jums iegūt savu labklājību, jo jūs nemitīgi veltāt savus spēkus kam nevajadzīgam.
  5. Pieradums ekonomēt – ja jūs vēlaties, lai nabadzība jums iet apkārt, ir jāpārstāj ekonomēt uz ģimeni, bērniem, veselību un izglītību. Ja jūs satrauksieties par katru kapeiku, nekad nespēsiet kļūt bagāti. Neviens neaicina jūs skriet tērēt savu naudu, vienkārši aizdomājieties par to, ka laiku pa laikam ir pat veselīgi nopirkt kaut ko lielāku un dārgāku.
  6. Pieradums zaudēt laiku – ir jāspēj pārvaldīt savu laiku. Nauda neatnāks pie cilvēka, kas bezjēgā tērē savu laiku. Šeps iesaka netērēt laiku velti un realizēt savus sapņus vai ieceres jau tagad.
  7. Pieradums gaidīt – nevajag nemitīgi gaidīt piemērotu brīdi, kad zvaigznes nostāsies jūsu pusē. Ja vēlaties kļūt bagāti, realizējiet savus sapņus un ieceres jau tūlīt pat!

Tieši šie ir tie ieradumi, kas bieži vien neļauj cilvēkiem kļūt bagātiem. Tā vien šķiet, ka tas ir liktenis, kas mums to nav lēmis, bet liktenis nevar būt labs pret tiem, kas to neciena.

Noteikti pastāstiet par šo arī saviem draugiem!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment