“Aktieru vidū, kārtējā skumjā ziņa..”; 64 gadu vecumā mūžībā devies televīzijas seriālu zvaigzne

7.maija rītā mūžībā aizgājis aktieris Aleksandrs Tjutrjumovs .

Viņš izdzisa vienā no Sanktpēterburgas klīnikām. Pēc radinieku teiktā, mākslinieks par veselību nesūdzējās, taču priekšvakarā viņam pēkšņi kļuva slikti un viņš devās uz slimnīcu.

Meita Anna mums pastāstīja, ka viņas tēvs nav slims. Tieši 8.45 no rīta viņš sajuta asas sāpes un kļuva slikti. “Ātrā palīdzība” aktierim nevarēja palīdzēt.

 

Aleksandrs Tjutrjumovs dzimis 1959. gada 22. aprīlī Ļeņingradas apgabala Podporožjes pilsētā. Viņš absolvēja Industriālo pedagoģisko koledžu, ieguva augstāko ekonomisko un politisko izglītību un pēc tam iestājās VGIK kursā “filmu un televīzijas producents”.

Astoņus gadus viņš spēlēja savas dzimtās pilsētas Tautas teātrī. Kopš 1995. gada viņš kļuva par Lenfilm filmu studijas aktieri. Viena no viņa pirmajām filmām Kliņģerīšu ziedi ieguva labākās debijas balvu 6. starptautiskajā filmu festivālā Baltijas pērle.

Savu pieredzi viņš nodeva Sanktpēterburgas Valsts kino un televīzijas institūta studentiem: pasniedza priekšmetu “Kino un televīzijas producenta prasmes”. Tjutrjumovs bija arī filmu kompānijas ATK-Studio ģenerālproducents.

“Man vienmēr ir bijis pietiekami daudz naudas, es zinu, kā nopelnīt naudu. Nekad nav bijis bez darba. Tagad esmu pensijā, bet nevaru iedomāties sēdēt mājās, skatīties televizoru vai dzīvot laukos. Tikai kustība!” – Aleksandrs Arkadijevičs stāstīja par sevi.

Lasi vēl: “Dieva skūpstītas..”: sievietes ar šādiem vārdiem sauc par laimes karalienēm

Aleksandrs nesen atklāja, ka cieš no meitas slimības. Anna bija piesieta pie gultas smagas slimības dēļ. Viņai tika veikta sarežģīta operācija un viņa visu laiku gulēja, neceļoties.

COMMENTS

Leave a Comment