Pirms brīža aizsaulē devās talantīga šovbiznesa zvaigzne; Filips Kirkorovs neslēpj asaras

Bijušais režisors un Filipa Kirkorova tuvs draugs aizsaulē devās no vēža.

 

Genādijs Ribaks zināja visu šovbiznesu, jo daudzus gadus viņš bija Filipa Kirkorova labā roka. Viņi pārtrauca darbu pirms diviem gadiem. Un šodien kļuva zināms par administratora nāvi.

Lasi vēl: “Nauda pati nonāks tavās rokās”: kurām zvaigžņu zīmēm sākās labklājības periods

55 gadus vecais Filips Bedrosovičs personīgi sociālajos tīklos paziņoja par skumjām ziņām. Kirkorovs Genādiju Ribaku sauca par ļoti svarīgu cilvēku savā dzīvē un lielisku draugu. Turklāt viņš sacīja, ka bijušais režisors ļoti gaida dziesmas “Ja tu aizej” iznākšanu, kas tikko bija parādījusies visās radio stacijās un straumēšanas vietnēs valstī.

Gena ļoti mīlēja šo dziesmu … Viņš gaidīja tās iznākšanu. Iznāca dziesma – un viņš aizgāja… Dīvainas mistiskas sakritības. Kādu laiku nerunājām, bet janvārī paņēmām dzēšgumiju un izdzēsām visas domstarpības. Es vēlos izteikt līdzjūtību viņa ģimenei un mīļajiem… Gena ilgu laiku cīnījās ar vēzi, diemžēl šodien slimība ir pārņēmusi.

Viņš bija īsts profesionālis un strādīgs, tieši viņš uzstādīja jaunu latiņu tādās aktivitātēs kā mākslinieku menedžments.

Jūs organizējāt simtiem manu koncertu, paverot skatītājiem jaunas tūres pilsētas. Jūs bijāt ne tikai režisors, jūs bijāt daļa no manas ģimenes, jūsu milzīgā sirds deva mīlestību un siltumu visai manai ģimenei, jūs apņēmāt mani un manus bērnus ar rūpēm. Katrs vārds man ir grūts, mana sirds saraujas krūtīs. Mēs nokavējām pēdējo sarunu, mēs palaidām garām diezgan daudz. Tu biji īsts. Debesu valstība jums! Es lūdzu Dievu par jums.

Ņemiet vērā, ka pirms tam estrādes dziedātājas režisors bija Allas Pugačovas bijušais kolēģis Oļegs Ņepomjašnijs. Tagad Filipa lietas kārto Artjoms Kijaško.

COMMENTS

Leave a Comment