Miris viens no lieliskākajiem 20. gadsimta komponistiem; Šis cilvēks nebija iesaistīts skandālos, bet viņa leģendārais statuss nav apstrīdams

Šis cilvēks nebija iesaistīta skandālos, nelauza aparatūru, nelietoja nekādus stimulantus. Bet viņa leģendārais statuss nav apstrīdams.

Bārts Bakaraks pieticīgi darīja to, kas viņam izdevās vislabāk: rakstīja neaizmirstamas melodijas. Tie izrādījās viņu laikmeta lielākie hiti.

Bārts Bakaraks miris Losandželosā 94 gadu vecumā. Savus labākos darbus viņš sarakstīja kopā ar dziesmu autoru Helu Deividu. Esmu pārliecināts, ka dažus no tiem noteikti atpazīsi!

Perijs Komo “Magic Moments” (1957)

Divu meistaru agrīnais darbs. Šī ir neticami silta dziesma par laimīgu atmiņu nozīmi, kad divi cilvēki viens par otru rūpējas. Mūsdienās tas skan kā no citas planētas.

Perija Komo balss apvienojumā ar mākslinieciskiem svilpieniem un komiska fagota skaņām uz visiem laikiem iemantojušas savu vietu mūzikā!

 

The Beatles “Baby It’s You” (1963)

Aizkustinoša balāde ar neaizmirstamo piedziedājumu “sha-la-la-la-la” padarīja slavenu meiteņu grupu “The Shirelles” 1961. gadā.

Dziesmas šarmam nespēja pretoties arī jaunie “Bītli”, kuri ar interesi sekoja aizjūras mūzikas jaunumiem. Viņu dziesmas versija tika iekļauta debijas albumā “Please Please Me”.

 

Leave a Comment