“Kliedzieni un dusmu lēkmes”: šīs zodiaka zīmes neiztiks ne dienu bez skandāliem

Neviens nevēlas iesaistīties ar konfliktējošiem cilvēkiem, bet, kā likums, viņi nevienam nejautā. Bet kā cilvēks var saprast, kas ir viņam priekšā? Vai sarunu biedrs uz viņu kliegs un dusmu lēkmes? Pietiek tikai uzmanīgi kādam pajautāt, kurā zodiaka zīmē ir dzimis šis vai cits cilvēks. 

 

Fakts ir tāds, ka astrologi saka, ka zodiaka zīme vienā vai otrā veidā ietekmē cilvēku un visu viņa dzīvi: viņa saziņu ar citiem un viņa iekšējo saturu. Tātad, kuru zvaigznāju pārstāvji mīl skandalizēt un tracināt savus sarunu biedrus.

 

Skorpions

Problēma nav strīdā ar Skorpionu, bet gan viņa turpmākajā attieksmē pret cilvēku. Fakts ir tāds, ka Skorpions neko neaizmirst savā dzīvē. 

Tas attiecas gan uz labām, gan diemžēl arī sliktām lietām. Šis cilvēks zina, ka atriebība ir ēdiens, kas jāpasniedz auksts, un Skorpions noteikti atriebsies, pat ja cilvēks viņam jau 10 reizes ir atvainojies, Skorpionam ienaidnieka vārdi neko neizsaka. Skorpionu labāk apiet, ja cilvēkam tas, protams, izdodas.

 

Lauva

Maz ticams, ka kāds spēs pārvaldīt šo zodiaka zīmi. Visticamāk, šis Lauva manipulēs ar savu sarunu biedru. 

Pat ja kāds mēģinās Lauvai kaut ko laipni ieteikt, viņš noteikti uzsprāgs un sūtīs cilvēkus uz visām 4 pusēm, iepriekš pazemojot. 

Lauvas ļoti ātri dusmojas, un tāpēc viņu klātbūtnē labāk vispār klusēt, līdz tās cilvēkam par kaut ko nejautā. Fakts ir tāds, ka Lauvas nezina, kā atzīt, ka ir kļūdījušies, pat ja viņi zemapziņā saprot, ka cilvēks uz viņu fona izceļas labvēlīgi.

 

Vērsis

Šī ir viena no spītīgākajām zodiaka zīmēm. Ja kāds šajā var sacensties ar Vērsi, tad tikai Mežāzis. Fakts ir tāds, ka Vērsis salieks savu līniju līdz pēdējam, pat ja pretinieks ir devis viņam argumentus par labu viņa viedoklim. 

 

Lasi vēl: “Visām zodiaka zīmēm ir savas stiprās un vājās puses”; kuras 5 zodiaka zīmes ir viss spēcīgākās

 

Un Vērsis nav pieradis dalīties savās patiesajās emocijās ar citiem, tāpēc noteikti nav iespējams saprast, ko viņš jūt. Arī Vērsis nevēlas runāt par savām problēmām. Bieži viņš uzkrāj sev negatīvismu un pēc tam eksplodē.

Leave a Comment