Ko ārsti atrada Šatunova ķermenī: mākslinieka tuvs cilvēks sašutis rāda autopsijas rezultātus

Jau pagājuši vairāki mēneši kopš Jurija Šatunova nāves. Vokālista nāve daudziem kļuva par īstu katastrofu.

Bijušais grupas “Laskovij maj” solists Jurijs Šatunovs nomira naktī uz 23. jūniju. 48 gadus vecais vokālists nomira no sirdslēkmes. Zvaigznes nāves izraisīšanā tika apsūdzēts slavenais producents Andrejs Razins.

It kā Razina attiecību kārtošana tiesā esot novedusi Šatunovu kapā. Kā zināms, Jurijs un Sergejs gadiem ilgi strīdējās par “Laskovij maj” dziesmu autortiesībām.

Savukārt Andrejs Razins uzskata, ka publikas mīluli pazudināja tuvs draugs un režisors Arkādijs Kudrjašovs, kā arī “Laskovij maj” izveidotājs Sergejs Kuzņecovs. Ja var ticēt producenta vārdiem, viņa līdzcilvēki, zinot par Jurija problēmām ar sirdi, piespieda viņu noturēt koncerttūri līdz galam.

Kudrjašovs esot sazāļojis Šatunovu ar trankvilizatoriem, lai viņš varētu izturēt līdz tūres beigām. Andrejs ir pārliecināts, ka spēcīgo farmaceitisko līdzekļu un alkohola kombinācija piebeidza hita “Baltās rozes” izpildītāju. Razins arī stāsta, ka Šatunovs kremēts, lai slēptu alkohola un tablešu pēdas.

Lasi vēl: Kuras no zodiaka zīmēm iegūs Melnā truša aizsardzību 2023. gadā: nosaukti galvenie veiksminieki

Arkādijs Kudrjašovs Andreja Razina apsūdzības kategoriski noliedz. No sašutuma viņš rāda tiesu medicīnas ekspertīzes rezultātus. Nesenā intervijā režisors norādīja, ka Šatunova asinīs nebija nekādu narkotisko vielu.

“Tika veikta autopsija, un man ir visi rezultāti. Ja kaut kas nebūtu kārtībā, neviens mums neļautu viņu apglabāt. Trojekurovskas kapsētā tas ir stingri. Vispirms mums teica: tā ir skaļa lieta, atnesiet dokumentus. Kamēr neatvedīsiet, līķis pie mums glabāsies līdz brīdim, kad būsim saņēmuši atļauju apbedīšanas papīriem. Kaut mēnesi, vai divus”, – norādīja Arkādijs.

Kudrjašovs atzīmēja, ka kremēšana bija paša Šatunova vēlme. Mākslinieks stāstīja par savu nāvi 2021. gadā, kad viņš bija slims ar koronavīrusa infekciju. Mānīgā infekcija Šatunovu nobiedēja, viņš lūdza radiniekus sadedzināt viņa ķermeni un izkliedēt mirstīgās atliekas, ja ar viņu kaut kas notiks.

Arkādijs Kudrjašovs norādīja, ka hita “Baltās rozes” izpildītājam nav bijušas iedzimtas problēmas ar sirdi. Šatunovs visu mūžu cieta no kuņģa čūlas. To arī ārsti atklāja autopsijā.

Lasi vēl: Piecas zodiaka zīmes, kuras šajā ziemā burtiski ”peldēsies” naudā un bagātībā

“Autopsijā ārsti teica, ka čūla ir svaiga, maksimums pusotru gadu. Nebija nekādas iedzimtas kaites. Savulaik viņš nestājās armijā, jo viņam bija čūla. Razins izdomā, ka Jurijam bija neveselīga sirds”, – sacīja dziedātāja režisors.

Kudrjašovs arī atzīmēja, ka Razins visu mūžu ir apskaudis Šatunovu un nevarēja viņu izturēt. Tāpēc producents skandalizēja, šantažēja un sarīkoja izrēķināšanos tiesā.

 

 

COMMENTS

Leave a Comment