Melnais ciešanu bezdibenis: pēc 2 dienām ap 3 zodiaka zīmēm savilksies nelaimu mākonis

Astrologi paredz, ka dažām zodiaka zīmēm sāksies ļoti sarežģīts un grūts periods dzīvē. Tā, uzreiz trīs zīmju pārstāvjiem jau pēc 2 dienām nelaimu piltuve būs pilna, bet no melnā ciešanu bezdibeņa viņi nevarēs izkļūt vēl ļoti ilgi. Pavisam drīz šie nelaimīgie atradīsies dziļi sāpju un izmisuma bedrē.

Skorpioniem iestāsies ne tas labākais laiks priekš aktīvas rīcības. Astrologi iesaka samazināt apgriezienus, savādāk pastāv risks pieļaut daudz kļūdu, kuras pēc tam nāksies nožēlot. Tieši tagad vajag nodarboties ar to, kas ir patiešām patīkami un jāpacenšas atjaunot spēkus – tad varēs izvairīties no jūtamām kļūdām un neveiksmēm.

Lasi vēl: Maksims Galkins atklāj patiesību kādēļ viņi ar Pugačovu pametuši Krieviju: ”Tas nebija negaidīti”

Vērši pašlaik nedrīkst plānot visu un uzreiz. Pilnīgi iespējams, ka viņiem nāksies mainīt plānus un ne reizi vien. Lai tiktu galā ar grūtībām, zvaigžņu speciālisti iesaka parādīt raksturu un mainīties. Daudzas tikšanās un iepazīšanās izrādīsies noderīgas un svarīgas. Nevajag aizmirst par tuviem cilvēkiem un jāpacenšas viņus iepriecināt ar patīkamu kopīgu laika pavadīšanu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment