2024. gada 3. septembris: iekšēja spēka, skaidrības un daudzsološas iedvesmas karmisks Jauns Mēness. Kam jāpievērš īpaša uzmanība

Jaunas iespējas, jaunas stiprās puses un iedvesmas enerģijas, vēlme darboties un mainīties, īstenot un pilnveidoties būs galvenā Mēness dāvana gaidāmajam rudenim.

Burvju pavēlnieks ir sagatavojis noderīgu informāciju, lai gaidāmo periodu izmantotu labā un nepalaistu garām svarīgas lietas.

Trīs dienas pirms Jaunā Mēness maksimuma un vairākas dienas pēc tam cilvēki mēdz palikt bez baterijām. Un šis ir ļoti svētlaimīgs periods vientulībai, dialogiem ar savu Es, gudrībai, apziņai un patiesi vēlamā paaugstināšanai.

28. augustā savu ietekmi pārtrauca retrodzīvsudrabs, kas satricināja daudzus cilvēkus! Un tagad Jauns Mēness ir Jaunavas zīmē, zemes kārtības, stabilitātes, zināmas fundamentalitātes un adekvātuma zīmē.

Laiks pēc mājasdarbu veikšanas retrodzīvsudraba laikā maigi, maigi un mierīgi ieiet rudens, komforta, labestības un ražas periodā.

Tagad ir labākais laiks, lai atbrīvotos no sliktiem ieradumiem

Tas ietver sevis šaustīšanu, svarīgāko mērķu atlikšanu uz vēlāku laiku, nevēlēšanos izaugt, aktīvu savu vajadzību ignorēšanu, vēlmi būt ērtam un neredzamam ikvienam, kurš ir nelabvēlīgā situācijā un daudz ko citu.

Noteikti identificējiet sevī sliktos ieradumus, strādājiet pie tā, kādu labumu tie jums dod, kamēr tie ir jūsu dzīvē, ko tie aizstāj un kāpēc tie ir tik cieši piesējuši jūs ar jums.

Tad mēģini tās pamest un brīvi doties uz priekšu savā rudenī!

Lasi vēl: Sīpolu mizas dārzam: kā lietot, vai tās var kaitēt un kā izmantot pareizi

Pirms pirmā rudens Jaunā Mēness ir lieliski veikt pavasara tīrīšanu, attīrīt ķermeni un prātu no nevajadzīgām lietām.

Centies vairāk laika pavadīt dabā, sazināties ar cilvēkiem, kuri uz tevi pozitīvi ietekmē, nerīkojies no resursa un “OBLIGĀTI”.

 

Leave a Comment