28. augusts ir diena, kuru svarīgi nepalaist garām

Ziniet, ir dienas, kad nereālais kļūst nedaudz reālāks, kompleksais kļūst vienkāršāks, nepatīkamais kļūst mazāk ietekmīgs utt. Tas ir tas, kas mūs sagaida 28. augustā. Noskaidrosim, kāpēc.

Pirmkārt, Merkurs pārtrauc retrogrādu. Tas nozīmē, ka tās durvis, kas tika aizcirstas tavā sejā, atvērsies, nepatikšanas un šķēršļi vairs neparādīsies no nekurienes, un tagad ar mierīgu sirdi vari uzsākt jaunas lietas, projektus un citas iecerētas.

Un otrkārt (un tas ir vissvarīgākais) šajā dienā mums būs planētu parāde.

28. augustā debesīs sarindosies Mēness un sešas planētas – Merkurs, Marss, Jupiters, Urāns, Neptūns, Saturns. Viņi visi atradīsies vienā Saules pusē.

Saturns un Neptūns vispirms pacelsies pēc 21 stundas, bet pēc pusnakts pie horizonta parādīsies Urāns, Jupiters, Marss, Merkurs un Mēness.

Svarīgs atgādinājums tiem, kas vēlas uz šo paskatīties – novērošanu labāk sākt laicīgi un līdzi ņemt speciālu optisko aparatūru (lai gan, kā saka, skaidrā laikā dažas planētas var redzēt ar neapbruņotu aci)

Planētu parāde izraisa spēcīgu enerģijas aktivitātes uzplūdu, ko var un vajag izmantot saviem mērķiem.

KO DARĪT ŠAJĀ DIENĀ:

💠 Šis laiks labvēlīgs globāliem izrāvieniem dzīvē, radikālām pārmaiņām un sensacionāliem paziņojumiem.

Ja tev ir tādas vēlmes/vajadzības/neskaidra sajūta, ka tu dzīvo savu dzīvi priekš manis – maini visu jau šodien

💠 Šajā dienā ir labi uzsākt ilgtermiņa projektus, slēgt ilgtermiņa līgumus par kaut ko vērienīgu, kas būs klāt tavā dzīvē daudzus gadus

💠 Šodien ir labi arī slēgt neizskatītās lietas un atvadīties no tā, kas neatbilst jūsu cerībām. Ļaujiet tai nevilkt jūsu enerģiju sevī kā parazītiska nezāle, kas neļauj laukam dot labu ražu.

Lasi vēl: Tikai dažas dienas būs veiksmīgas: Mēness kalendārs dārzniekiem septembrim

💠 Planētu parādes diena ir ļoti labvēlīgs laiks, lai veidotu ieceri, pieņemtu lēmumu, lemtu par pārvietošanās kursu (var arī Jaunā ēras elementi, kas gaidīs telegrammā 28. palīdzēt jums šajā jomā), dodiet zvērestu vai solījumu un sāciet virzīties uz savu mērķi, stingri domājot sasniegt mērķi. Lai palīdzētu mūsu smadzenēm, mēs varam un vajadzētu izmantot kolāžas un vēlmju kartītes, vizualizācijas un apstiprinājumus

💠 Noteikti atvēli šajā dienā laiku, lai pabūtu vienatnē ar sevi, mierīgi pārdomātu savas jūtas, vēlmes, sajūtas, plānus, tiktu galā ar iekšējām pretrunām, kaut ko pārdomātu utt. Saskaņojiet savu iekšējo pasauli. Tas ir svarīgi.

 

Leave a Comment