Kā 19. augusta “Stores Mēness” palīdzēs jums piesaistīt bagātību un izvairīties no kļūdām

19. augustā debesis izgaismos viena no noslēpumainākajām  astronomiskajām parādībām – “Stores Mēness”.

Šī neparastā supermēness un “zilā mēness” kombinācija mums dāvās brīdi, kad daba atvērs savas mistiskās durvis. Kāda ir šī parādība un kā tā ietekmēs mūsu dzīvi, uzzināja portāls Spogulis.

 

Kad tieši 2024. gada augustā iestāsies supermēness

Supermēness iestājas brīdī, kad pilnmēness sakrīt ar perigeju – Mēness orbītas punktu, kas atrodas minimālā attālumā no Zemes. Šajā brīdī Mēness vizuāli šķiet nedaudz lielāks un spožāks nekā parasti.

Precīzs supermēness laiks ir atkarīgs no konkrētā pilnmēness un perigeja. Parasti tas notiek ik pēc dažiem mēnešiem, bet var atšķirties atkarībā no diennakts laika. Lai noteiktu precīzu supermēness iestāšanās laiku konkrētā mēnesī un gadā, jāiepazīstas ar astronomiskajiem kalendāriem vai astronomijas dienestu sniegtajiem datiem.

Lasi arī: Iemācīju savu veco vīramāti, kā aizmigt 5 minūšu laikā. Iepazīstinu ar 2 efektīviem veidiem, kā samazināt stresu un ātri aizmigt

Supermēness 2024. gada augustā būs 19. augustā. Precīzs šīs astronomiskās parādības iestāšanās laiks būs pulksten 20:26 pēc Rīgas laika. Šajā brīdī Mēness atradīsies minimālā attālumā no Zemes un vienlaikus būs pilnmēness fāzē, kas padarīs to vizuāli lielāku un spilgtāku.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā šis laiks ietekmēs tevi un ko vari darīt, lai šo laiku izmantotu savā labā

Leave a Comment