Dvīņiem veiksmīgas tikšanās, bet Ūdensvīram romantiski mirkļi; Tamāras Globas dienas prognoze 17. augustam visām zīmēm

Sestdiena, 2024. gada 17. augusts, būs diena, kad attiecības starp cilvēkiem uzlabosies un lietas tiks atrisinātas gandrīz patstāvīgi.

Tomēr, lai sasniegtu vēlamos rezultātus, ir svarīgi saglabāt uzmanību detaļām, uzsver slavenā eksperte Tamāra Globa. Ko šajā dienā gaida katra zvaigžņu zīme, noskaidroja Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns varēs īstenot sen aizmirstus plānus. Tev būs pietiekami daudz resursu un iespēju, lai to paveiktu. Šī diena būs labvēlīga, iedvesmojoša un spilgta, tāpēc esi gatavs interesantiem notikumiem.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vērsis var droši doties iepirkties – visi pirkumi būs veiksmīgi un kalpos ilgu laiku. Turklāt tev būs iespēja ievērojami uzlabot personīgās attiecības, kas iepriekš tev radīja satraukumu.

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem šī diena būs piepildīta ar veiksmīgām personīgām un lietišķām tikšanās reizēm. Jūsu autoritāte būs neapšaubāma, un apkārtējie jūs uzklausīs. Šajā laikā varētu būt ienesīgi darba piedāvājumi.

Lasi arī: Pēc vecmāmiņas padoma es vācu ķiršu lapas maisos. Es jums pastāstīšu, kāpēc

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem ieteicams ierobežot savu sociālo apli, izslēdzot no tā aizkaitināmus un neapmierinātus cilvēkus. Viņu dēļ var pasliktināties tava pašsajūta un tu zaudēsi līdzsvaru.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien var un vajag doties uz romantiskām tikšanās reizēm, kas tev sagādās neaizmirstamus mirkļus. Tu beidzot sadzirdēsi vārdus, par kuriem esi sen sapņojis.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas baudīs harmonisku komunikāciju ar ģimeni un draugiem. Savstarpējā sapratne sasniegs maksimumu. Esi gatavs komandējumiem un ceļojumiem, kas tev sagādās patīkamus iespaidus un interesantas pazīšanās.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem nav ieteicams iesaistīties finanšu jautājumos. Šis ir taupīšanas un naudas taupīšanas laiks. Pirms tērēt naudu, vairākas reizes pārdomājiet, vai jums patiešām ir nepieciešama tā vai cita lieta. Spontāni pirkumi var izrādīties neveiksmīgi. Tuvi cilvēki iepriecinās tevi ar dāvanām un pārsteigumiem, kas ievērojami uzlabos tavu garastāvokli. Neprecētie zīmes pārstāvji var uzsākt romantiskas attiecības.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment