“Debesu spēki apvienosies un būs tavā pusē!”; Trīs zodiaka zīmju laimīgā nodaļa sāksies svētdien, 2023. gada 29. oktobrī

Brīžos, kad debesu spēki apvienojas, piepildot mūs ar pozitīvas enerģijas vilni, mēs nonākam pasaulē, kas mums apkārt nemitīgi mainās.

Pārmaiņas, kā saka, ir dzīves garšviela; tas dod mums iespēju augt, mācīties un radīt neaizmirstamas atmiņas.

Dažiem laimīgajiem šī īpašā diena kalpo kā katalizators sevis izzināšanai un savas patiesās būtības apziņai. Viņš mudina viņus atrast drosmi izteikt savas dziļākās vajadzības un vēlmes un būt godīgiem pret sevi un citiem.

Izmantojot šo pašrefleksijas un autentiskuma procesu, viņi atveras, lai pieņemtu bagātīgo pozitivitāti, kas viņus sagaida.

Šie cilvēki piekļūst savai uzlabotajai intuīcijai un empātijas sajūtai caur kosmosu. Viņi viegli pārvar jebkādus nemierīgus konfliktus, nodrošinot harmoniju, neupurējot savu labklājību.

Šajā dienā trīs zodiaka zīmes ir gatavas izlauzties no negatīvisma važām un ļauties tīram priekam:

Lauva

Šodiena jūs sveicina ar solījumu par jaunu jūsu dzīves sākumu. Pēdējā laikā jūs ceļojat cauri savām iekšējām ēnām, gūstot dziļu izpratni gan par savu tumsu, gan par to, kas slēpjas citos.

Tagad nav īstais laiks ļauties sapņiem vai ļauties stāstiem, ko jūsu prāts ir radījis kā vairogu no realitātes.

Jūs saskārāties ar nopietnām problēmām un nācās ātri reaģēt, taču esiet drošs: jūs vairs neesat tas pats, kas bijāt kādreiz.

Iespējams, ir bijuši brīži, kad jūs šaubījāties, vai šī diena kādreiz pienāks, taču tas kalpo kā smeldzīgs atgādinājums par milzīgo spēku, ko sniedz cerība.

Tagad ir laiks noskaidrot savas prioritātes un saprast, kas aizdedzina mirdzošo liesmu tevī. Pārliecinieties, ka saprotat, ka tumšākie laiki ir aiz muguras, jo jūs labi apzināties savus talantus un spējas. Izmantojiet šo apziņu, pilnībā izmantojot savu potenciālu, lai sasniegtu savus mērķus un padarītu savus sapņus par realitāti.

Neizbēgami var rasties brīži, kad vilšanās un izmisums mēģina mest pār tevi savu ēnu. Šādos brīžos kārdinājums padoties var būt vilinošs, taču atcerieties, ka nevajadzīga atteikšanās kavēs jūsu progresu.

Tā vietā, lūdzu, paļaujieties uz spēku un gudrību, ko esat uzkrājis sevī, nelokāmi neļaujot tumsai jūs aprīt tāpat kā pagātnē.

Lasi vēl: “Piektdien sinoptiķi sola ļoti drastiskus laikapstākļus”; iedzīvotājiem ir jāsagatavojas

Jūsu profesionālais ceļojums beidzot ir gatavs! Šajā izšķirošajā posmā ir svarīgi rīkoties atbildīgi, it īpaši, ja runa ir par līgumiem un līgumiem, kas ietekmē jūsu nākotni.

Ja iespējams, izvairieties no svarīgu lēmumu pieņemšanas šajā laikā. Tā vietā koncentrējieties uz visu ieilgušo problēmu risināšanu, kas jūs nomāc bezmiega nakšu laikā.

Pasaule gaida, kad jūs izpētīsit, un šī jaunā diena ir vērtīga dāvana, kas atkal ienes jūsu dzīvē saules siltumu.

Tu iznāci no vētras stiprāks un gudrāks, padarot tumsas tvērienu vāju un neefektīvu tās mēģinājumos tevi notvert.

Turpini lasīt, kurām vēl zodiaka zīmēm veiksies, nākošajā lapā

Leave a Comment