Lieliska ziņa visiem, kuri ir nolēmuši iegriezties kādā no ”Maxima” veikaliem Latvijā!

Kā mazumtirdzniecības līderis mēs konsekventi uzraugām ne tikai klientu paradumus, bet arī primāros aspektus, ko mūsu veikalos novērtē privātpersonas.

 

SIA “Maxima Latvija” ir lielākais mazumtirdzniecības tīkls Latvijā, kurā kopumā ir 172 veikali. No tiem 139 veikali darbojas formātā “X”, 24 veikali formātā “XX” un 8 veikali formātā “XXX”. Turklāt ir viens veikals, kas darbojas ar nosaukumu “Maxima Express”.

Uzņēmums ieņem lielākā privātā darba devēja pozīciju, un tajā strādā 7500 kvalificētu darbinieku, kas nodarbojas ar dažādām jomām, piemēram, tirdzniecību, diviem loģistikas centriem, pārtikas ražošanu un e-komerciju.

 

“Maxima Latvija” galvenais mērķis ir nostiprināties kā vadošais mazumtirgotājs, konsekventi veltot resursus un pūles klientu apmierinātības paaugstināšanai. Tas ietver augstākās klases produktu piedāvāšanu par konkurētspējīgām cenām, inovatīvu veikalu dizaina ieviešanu, plašu gan vietējo, gan starptautiski atzītu zīmolu izvēli, kā arī tehnoloģisko sasniegumu, piemēram, mobilo lietojumprogrammu un mākslīgā intelekta, iekļaušanu.

“Maxima Latvija” ir saņēmusi starptautiskās sertifikācijas asociācijas ICERTIAS apbalvojumu kategorijā “Klientiem draudzīgs uzņēmums”. Šogad jau otro gadu pēc kārtas “Mīlētāko zīmolu topā” uzņēmums atzīts par mīlētāko zīmolu mazumtirdzniecībā Latvijā, kā arī saņēmis izdevīgākā zīmola vērtējumu.

 

Lasi vēl: “Ko liktenis jums ir sagatavojis: mīlestība, karjera, nauda vai emocijas?”; Izvēlieties burvju lampu

 

Organizācija pieder holdingkompānijai “Maxima Grupe”, kas darbojas piecās valstīs (Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā un Bulgārijā) un kurā strādā vairāk nekā 30 000 cilvēku.

 

 

Turpini lasīt, kāds ir šis patīkamais ziņojums no “Maxima Latvija”, nākošajā lapā

Leave a Comment