Lieliska ziņa visiem, kuri ir nolēmuši iegriezties kādā no ”Maxima” veikaliem Latvijā!

“Maxima” samazina cenas vēl 400 precēm: “Maxima” veikalā jau ir pieejami vairāk nekā 1000 preču par ievērojami zemākām cenām.

Atbilstoši patērētāju iepirkšanās paradumiem un vēlmei iepirkties izdevīgi gan īstermiņā ar īpašām akcijām, gan arī ilgtermiņā, “Maxima Latvija” paplašina cenu samazināšanas iniciatīvu. Šī iniciatīva paredz ilgtermiņā samazināt cenas vairāk nekā 400 Latvijā pazīstamiem un populāriem zīmolu produktiem. Iniciatīvas “Cenu līderis” ietvaros par ilgtermiņā samazinātu cenu pieejami kopumā jau vairāk nekā 1000 produkti.

“Kā mazumtirdzniecības līderis mēs konsekventi novērojam ne tikai klientu paradumus, bet arī galvenos aspektus, ko mūsu veikalos novērtē privātpersonas. Šobrīd, ekonomiskā klimata neparedzamības apstākļos, cena būtiski ietekmē pircēju lēmumu pieņemšanu.

 

Ir ārkārtīgi svarīgi dot iedzīvotājiem iespēju iegādāties vēlamos produktus, neapdraudot to kvalitāti un neradot pārmērīgas izmaksas. Iniciatīvas “Maxima” mērķis ir nodrošināt, lai mūsu pircēji visā Latvijā tiktu nodrošināti ar izdevīgāko zīmolu preču ilgtermiņa piedāvājumu, ļaujot ikvienai ģimenei arī turpmāk par izdevīgām cenām iegādāties sev iecienītās un atzītās preces.

Maxima iniciatīvu “Cenu līderis” ieviesa šī gada sākumā. Rūpīgi izpētot klientu atsauksmes un pieprasījumu, mēs esam pieņēmuši lēmumu paplašināt šo iniciatīvu, piedāvājot vairāk nekā 400 produktus no labi zināmiem zīmoliem, kā rezultātā ir izveidota vairāk nekā 1000 pieprasītu produktu kolekcija no labākajiem zīmoliem attiecīgajās kategorijās, un visi tiek piedāvāti par pazeminātām cenām.”, stāsta Edvīns Lakstīgala, “Maxima Latvija” kategoriju vadības un iepirkumu direktors.

 

Lasi vēl: Ārvalstu meteo dienesti izplatījuši sarkano brīdinājumu Latvijai; iesaka palikt iekštelpās

 

Iniciatīvas produktus par izdevīgu cenu var iegādāties ar PALDIES karti.

Zīmolu produktu sortimentā ar būtiski samazinātu cenu ir tādi Latvijas iedzīvotāju iecienīti vietējie zīmoli kā “Laima”, “Nutego”, “Staburadze”, “Spilva”, “Lāči” maize, “Pūre”, “Forevers”, “Rīgas miesnieks”, “Latvijas maiznieks” produkcija, “Rūdolfs”, kosmētikas zīmola “Dzintars” produkcija un vēl citi. Iniciatīvas ietvaros produktu sortimentā ir ietverti arī virkne iecienītu starptautisko pārtikas preču zīmolu, piemēram, “Alpro”, “Santa Maria”, “Kinder”, “Nescafe”, kā arī saimniecības preču zīmoli kā, piemēram, “Pampers”, “Colgate” un citi.

Leave a Comment