VAS “Latvijas pasts” šorīt paziņoja svarīgus jaunumus visiem saviem klientiem! Lūk!

VAS “Latvijas pasts” šorīt paziņoja svarīgus jaunumus visiem saviem klientiem! Lūk, kas gaidāms jau drīzumā visiem tā klientiem! 

Šogad “Latvijas pasts” iecerējis izvērtēt papildu 57 visaptverošu pasta nodaļu darbības ietvaru, trešdien intervijā norādīja jaunieceltā valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare.

Viņa norādīja, ka, rūpīgi izvērtējot darbības ietvaru, tiks noskaidrots, vai pasta pakalpojumu sniegšana konkrētajā pasta nodaļā tiks saglabāta ar pašreizējo jaudu vai arī samazināsies.

“Šis process noteikti turpināsies, taču mūsu mērķis nav padarīt cilvēku dzīvi sarežģītāku vai padarīt pasta pakalpojumu mazāk pieejamu,” uzsvēra Klauza Čebotāre, kura norādīja, ka uzņēmuma mērķis ir pielāgot pasta pakalpojumu konkrētiem reģioniem, lai tie atbilstu. tā mērķi.

Lasi vēl: Tas var būt pat ļoti bīstami: kāpēc tukšas burkas nedrīkst turēt mājās? Par šo reti kurš aizdomājas

Savukārt, apspriežot preses piegāžu plānus, Krauze-Čebotare pauda, ​​ka ar preses izdevējiem notiek aktuālas diskusijas. Savā piezīmē viņa norādīja, ka “Latvijas pasts” sniedz iespēju preses izdevējiem noteikt savstarpēji saskaņotas preses paziņojumu publicēšanas dienas.

Šobrīd katrs preses izdevējs strādā sev noteiktās preses relīžu izdošanas dienās, kas rada izdevumu saasināšanos sakarā ar nepieciešamību pēc ikdienas piegādēm no “Latvijas pasta”.

“Ja ir iespēja vienoties par dažām dienām, tas noteikti atstās pozitīvu iespaidu arī uz cenu, un mēs varam piedāvāt izdevējiem labāku kvalitāti un lētākas cenas,” sacīja Latvijas Pasta direktoru padomes priekšsēdētāja. “.

 

Leave a Comment