Tikai 25 gadu vecumā aizsaulē aizsaukts aktieris; viņu atradusi mamma

Ziņu platforma “TMZ” ziņojuši, ka aktiera viņsaulē došanās cēlonis saistīts ar medikamentu pārdozēšanu.

 

Seriāls “Eiforija” ir drāma par pieaugšanu un vidusskolēniem, kas piedzīvo mīlestību un draudzību pasaulē, kurā valda apreibinošas vielas, sekss, traumas un sociālie mediji.

Seriāls “Eiforija” (“Euphoria”), kurā Anguss tēloja vietējo n.a.r.k.o.d.ī.l.e.r.i un galvenās varones Rū Benetas tuvu draugu, ātri kļuva ļoti populārs, un līdz 2022. gadam kļuva par desmitgades “visvairāk tvītoto” televīzijas seriālu ASV. Tas ir otrais visvairāk skatītais HBO seriāls kopš 2004. gada, atpaliekot tikai no kulta seriāla “Troņu spēle” (“Game of Thrones”).

 

Seriāls guvis plašu atzinību, tostarp iegūstot 2022. gada “Emmy” nomināciju kā gada labākais drāmas seriāls, bet galvenās lomas atveidotāja Zendaja 2020. un 2022. gadā ieguva labākās aktrises “Emmy” balvu, bet 2023. gadā “Zelta globusa” balvu kā labākā galvenās lomas atveidotāja televīzijas seriālā. 2024. gadā paredzēta seriāla 3. sezonas pirmizrāde.

 

Lasi vēl: Priecīga ziņa visiem, kuri dzīvo šajās pilsētās: Jums tiks samazināta apkures maksa

 

Aktieris spēlējis arī tādās filmās kā “North Hollywood” (2021) un “The Line” (2023), kā arī ņēmis dalību dažādos mūzikas videoklipos, piemēram, dziesmai “Cigarettes”, kuru izpildīja Juice WRLD. 2020. gadā mūziķis devās viņsaulē pārdozējot medikamentus.

 

 

Turpini lasīt, kurš bija šis jaunais aktieris, nākošajā lapā

Leave a Comment