Tikai 25 gadu vecumā aizsaulē aizsaukts aktieris; viņu atradusi mamma

Seriāla “Eiforija” zvaigzne Anguss Klauds atrasts mūžībā devās savas ģimenes mājā Oklendā, Kalifornijas štatā.

 

Holivudā uzlecošā zvaigzne un populārais aktieris seriālā “Eiforija” Anguss Klauds tika atrasts nedzīvs savas ģimenes īpašumā. Viņa māte izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību un pauda bažas, ka viņš varētu būt pārdozējis. Diemžēl, kad ieradās mediķi, viņi apstiprināja viņa došanos aizsaulē.

Pēc “TMZ” esošās informācijas, aktieris pirms nedēļas apglabājis savu tēvu Īrijā. Atgriežoties no bērēm, Klauds neesot varējis tikt pāri zaudējumam. Kāda ģimenei pietuvināta persona apstiprinājusi “TMZ”, ka aktieris cīnījies ar pašnāvnieciskām domām.

 

“Ar smagāko sirdi mums šodien nācās atvadīties no neticama cilvēka. Anguss kā mākslinieks, draugs, brālis un dēls mums visiem bija īpašs. Pagājušajā nedēļā viņš apglabāja tēvu un intensīvi cīnījās ar šo zaudējumu. Vienīgais mierinājums, kas mums ir, ir tas, ka Anguss tagad ir atkalapvienojies ar savu tēvu, kurš bija viņa labākais draugs. Anguss bija atklāts par savu cīņu ar garīgo veselību, un mēs ceram, ka viņa aiziešana atgādinās citiem, ka viņi šajā cīņā nav vieni,” ziņojusi Klauda ģimene.

 

Lasi vēl: Latvijas boksera Kristapa Zuša dzīvē sākusies melnā svītra; viņš stāsta notikušo

 

Anguss Klauds pasaules starmešu gaismā uzmirdzēja seriālā “Eiforija”. Lai arī scenārija autori bija pārliecināti, ka viņa atveidotais varonis Fezs spēlēs vien epizodisku lomu, fanu atsaucības dēļ scenārijs tika mainīts. Angusa Klauda varonis seriāla otrajā sezonā ieguva paplašinātu stāsta līniju.

Leave a Comment