60 gadu vecumā aizsaulē devies cienījams fotogrāfs, aktieris un rakstnieks; diemžēl viņa ķermenis tika atrasts pavisam nesen

60 gadu vecumā aizsaulē devies cienījams fotogrāfs, aktieris un rakstnieks. Ģimene vēl joprojām ir satraukta un nespēj komentēt šo situāciju. 

Ko nozīmē sapnis, kurā redzējāt aizgājušo

Psihologi apgalvo, ka kādu laiku pēc atvadīšanās ceremonijas aizgājušais radinieks rādās sapņos dēļ spēcīgiem emocionāliem pārdzīvojumiem, līdz ar to šādu sapni nemaz nevar uzskatīt par nopietnu pareģojumu. Šādi uzskata psihologi.

Alēna Delona neatzīto dēlu Parīzē atrada bez pulsa, kāda sieviete, kas viņu pieskatīja.

Mūžībā aizgājis Kristians Ārons Bulonjē. 60 gadus vecā fotogrāfa ķermenis tika atrasts viņa Parīzes dzīvoklī.

Slavenā aktiera neatzītajam dēlam bija veselības problēmas. Pēdējos gados viņš pārvietojās ratiņkrēslā. Likumsargi sacīja, ka viņš bija devies aizsaulē krietni agrāk kā viņu atrada.

Bulonjē bezsamaņā atrada sieviete, kurai vajadzēja viņu pieskatīt. Viņa tika aizturēta, jo “nespēja sniegt palīdzību briesmās nonākušai personai”. Fotogrāfa ķermenis tika nogādāts Tiesu medicīnas institūtā Parīzē, lai veiktu ekspertīzi, kas noskaidros cēloni šai situācijai.

Kristiana Ārona Bulonjē māte bija aktrise un modele Krista Pafgena, kas uzstājās ar pseidonīmu Niko. Viņa sadarbojās ar Federiko Fellīni un Endiju Vorholu. Aktrise apgalvoja, ka viņas dēla tēvs ir Alēns Delons.

Lasi vēl: “Pielīdzināms Einšteinam..”; 3 zodiaka zīmes, kurām ir īpaši augsts intelekts

Pats zvaigžņotais aktieris to noliedza, bet viņa māte izturējās pret Bulonjē kā pret savu mazdēlu. Kristians divas reizes iesniedza tiesā prasību, lai noskaidrotu paternitāti, taču abas reizes lēmums nebija viņam labvēlīgs. Jaunākā prasība ir datēta ar 2019. gadu.

 

Leave a Comment