“83 gadu vecumā mūžībā devies dziedātājs un dziesmu autors..”; ģimene ir sērās

Mūžībā devies dziedātājs, dziesmu autors un 60. gadu folkroka grupas asociācijas dibinātājs.

 

Mūziķis Terijs Kirkmens viņsaulē devies sestdien savās mājās Monklērā, apstiprināja viņa sieva Heidija Berinšteina Kērkmane. Viņš devās viņsaulē no sirds mazspējas pēc ilgstošas ​​slimības.

“Personiskā līmenī Terijs bija iemīļots Losandželosas atveseļošanās kopienas loceklis 38 gadus,” sacīja Berinšteins Kirkmens.

 

“Es baidos, ka viss pārējais ir izplūdis. Viņš bija neparasts cilvēks un mana mūža mīlestība 35 gadus.

1965. gadā Kirkmens nodibināja asociāciju kopā ar ģitāristu Žilu Geriju Aleksandru un citiem Losandželosā. Grupā bija liels vokālistu un instrumentālistu ansamblis, kas pilnīgā harmonijā sajauca dažādas skaņas — no popa un roka līdz folkam un psihodēliskajam.

 

Pirms Kirkmena pamešanas no asociācijas 1972. gadā grupa tika nominēta sešām Grammy balvām, tostarp trim — mūsdienu rokenrola grupas uzstāšanos, vokālās grupas uzstāšanos un mūsdienu rokenrola ierakstu — par dziesmu “Cherish”. Kirkmans atgriezās, kad grupa atkal apvienojās 1979. gadā, bet pēc tam atkal pameta 1984. gadā.

 

Lasi vēl: VSAA vēršas ar svarīgu atgādinājumu pie iedzīvotājiem, jo pretējā gadījumā varat naudiņu nesaņemt!

 

Ārpus sava darba asociācijā Kirkmans ar lepnumu kalpoja par Mūziķu palīdzības programmas ( tagad pazīstamas kā MusiCares ) klīnisko direktoru, kur viņš palīdzēja māksliniekiem, kuri piedzīvoja atkarību.

Leave a Comment