8 zodiaka zīmes, kurām noteikti nevajadzētu sniegt otro iespēju

Dvīņi un Vēzis
Vēzis spēj mainīt savu garastāvokli ātrāk nekā pats spēj to aptvert. Viņu neatbilstība viņu jūtām var kļūt par ļoti lielu slogu tiem, kam nākas ar viņiem kaut kādā veidā nokļūt kontaktā. Tāpēc Dvīņi un Vēzis nav īsti piemēroti viens otram. Dvīņi parasti ir ļoti pacietīgi un saprotoši. Iemesls, kādēļ Dvīņi ir tādi – viņi paši ir ļoti nestabilas un spontānas dabas.

Lauva un Vērsis
Ja runa ir par Vērša un Lauvas savienību, te vienmēr būs stāsts par līdzcietību. Šo abu zodiaka zīmju saikne un attiecības tiek balstītas uz jūtām un emocijām. Abi pēc dabas ir ļoti ietiepīgi un neatlaidīgi radījumi, kas vienmēr tiecas klausīt savām emocijām un sirdij. Taču tas nozīmē, ka viņi ļoti bieži pieņemt neracionālus lēmumus, kas var būt kaitīgi viņu savstarpējām attiecībām.

Ūdensvīrs un Mežāzis
Ir zināms, ka Mežāzis dievina autoritāti. Viņi kārtībā, struktūrā un līdzsvarā saskata vislielāko vērtību. Taču Ūdensvīram ir tendence būt daudz haotiskākam. Viņi pēc dabas ir daudz vētraināki, turklāt viņus mēdz dēvēt par dabīgiem iznīcinātājiem. Ja jūs domājat, ka pretpoli pievelkas, iespējams, ka šajā gadījumā tas būtu pat pārlieku sarežģīti.

Jaunava un Strēlnieks
Visiem ir labi zināms, ka Strēlniekiem patīk piedzīvojumi – viņi ir komunikabli un impulsīvi cilvēki. Viņiem, kā likums, nav pazīstamas filozofiskas bailes. Lūk, kādēļ tas var radīt problēmas nodoties romantiskām darbībām ar Jaunavu. Jaunavas pēc dabas ir ļoti loģiskas būtnes, kurām patīk pirms darba darīšanas vienmēr visu kārtīgi apdomāt. Viņi nav īsti impulsīvi, turklāt noteikti nemīl iziet ārpus savas komforta zonas.

Skorpions un Ūdensvīrs
Abas šīs zodiaka zīmes ir ļoti komunikablas, kā arī noteikti nekad nenovērsīsies no sarežģītām tēmām. Taču tas var attiecībās radīt arī nekārtību. Gan Skorpions, gan Ūdensvīrs pēc dabas ir ļoti ietiepīgi cilvēki. Viņi reti kad nonāk līdz kompromisiem, tādēļ jebkura konflikta risināšana var kļūt par ļoti neveiksmīgu procesu.

Lasi vēl: Piecas zodiaka zīmes, kuras, visticamākais, nomirs vientulībā

Svari un Zivis
Šis ir klasiskais gadījums, kad sapnotājs iemīlas optimistā. Tiek pieņemts, ka šajās attiecībās ir daudz pozitīvās enerģijas un priecīgu vibrāciju – tad kādēļ šīs abas zodiaka zīmes ir teju vispār nesavienojamas? Tas ir fakts, ka abas šīs zodiaka zīmes vienmēr peld kaut kur pa mākoņiem. Šīm attiecībām nepieciešama veselīga reālisma deva, lai viņi vispār spētu izdzīvot. Tieši reālisma aptveršana ir tas, kas šīm abām zodiaka zīmēm tik ļoti pietrūkst.

Leave a Comment