7 laulības dzīves nāves grēki, kurus pieļaujot Dievs jūs pamatīgi sodīs

Mantkārība

Mantkārībā ir vēl viens pārmērības grēks. Mantkārība izpaužas kā nemitīga cenšanās iegūt pēc iespējas vairāk materiālu labumu. Ja esat vienīgais ģimenes apgādnieks, tad arī visas finanšu operācijas varēsiet kontrolēt vienpersoniski. Bet ja abi papildināt ģimenes budžetu, tad var rasties situācijas, kad partneri vienkārši nespēj izsekot viens otra tēriņus.

Mēģiniet saņemt algu vienā bankas kontā – tas palīdzēs tikt vaļā no uzmācīgas domas par to, ka kāds no jums slepus veido uzkrājumus vai slēpj savus patiesos ienākumus. Neieciklējaties uz naudu. Pavadiet laiku kopā un baudiet sava darba augļus. Vai tad ir kaut kas labs tajā, lai sakrātu veselu bagātību, bet tā arī neizmantot tās sniegtās iespējas?

Mantkārības pretstats ir dāsnums.

Lepnība

Lepnība ir pazīstama kā visu grēku un netikumu māte. Tā izpaužas kā augstprātība, bezkaunība un lielība. Pēc reliģiskā līdera Ezras Tafta Bensona viedokļa, lepnība ir naida sekas. Lepns cilvēks nekad nelūgs piedošanu, turklāt laulības dzīvē lepnība var kļūt par nāvējošu ieroci. Laimīgā laulības dzīve nav iespējama bez pakļāvības. Iemācieties mīlēt un cienīt savu partneri. Kontrolējiet savu ego. Esiet pateicīgs savam partnerim par to, ko viņš jūsu labā dara. Esiet uzticīgs draugs un dzīvesbiedrs cilvēkam, kam esat apsolījis pavadīt kopā visu mūžu.

Lasi vēl: Kurā mēnesī apprecēsies, tāda arī būs tava laulība. Šeit pieejama tabula ar laulību mēnešiem un saderības aprakstu

Lepnības pretstats ir pakļāvība.

Jūs varat mainīties!

Vai jums ir raksturīgi augstākminētie laulības dzīves grēki? Ja tā tas ir, atceraties, ka nekad nav par vēlu katru no 7 laulības grēkiem pārvērst par 7 laulības dzīves priekšrocībām.

Leave a Comment