6 pazīmes, kas norāda, ka sieviete tā arī nekad neuzsāks pa īstam dzīvot – nepieļauj, lai tas notiek ar tevi

1. Labāk ģērbieties.

Apģērbšanās paradums, jo tas pārnesas uz visām cilvēka dzīves jomām.

Nemanot sieviete pierod pie ārkārtējas taupības, pārstāj salīdzināt, izvēlēties labāko. “Un tā arī notiks” – kļūst par moto. Tas nenozīmē, ka jāģērbjas dārgos brendos! Nē. Vienkārši nevajag arī atstāt apģērbu novārtā.

2. Labāks uzturs

Ja ar apģērbu viss nav tik viennozīmīgi (cilvēku ar zemiem ienākumiem drēbju skapji ir pārpildīti ar drēbēm, bet kāda no tā jēga?), tad ar pārtiku viss ir vienkārši: tiklīdz cilvēks sāk slikti ēst, viņš uzreiz pieskaita sevi pie nabadzīgajiem. Zemapziņa piešķir etiķeti: neveiksminieks. Mēģiniet izkļūt no šīs bedres! Cilvēks ir tas, ko viņš ēd un dzer, ko viņš gadu no gada skatās un valkā.

“Sēdēšana uz makaroniem” ir sievietes iecienīts veids, kā ietaupīt uz kārotajām smaržām vai ceļojumu. Šādā veidā dzīves kvalitāte var tikai pasliktināties, nevis uzlaboties.

 

3. Ieradums sevi iepriecināt katru dienu

Pastāvīgi kaut ko pirkt, rezervēt, ceļot, ēst, dzert, izklaidēties, ballēties – tā ir spilgtākā pazīme cilvēkam, kurš nespēj skriet garas distances. Šādiem cilvēkiem nepārtraukti nepieciešama jauna “deva”, un pēc tās nāk mežonīgs nogurums, kas neļauj viņiem pāriet nākamajā dzīves līmenī.

 

4. Pārmērīga pastāvība

Pārsteidzoši, bet dzīvot labāku dzīvi traucē skriešana apburtā lokā. Ja jūs ejat uz vienu un to pašu darbu, gadiem, gadu desmitiem sazināties ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem, skatāties vienas un tās pašas filmas, atpūšaties tajās pašās vietās kā jaunībā – jauna dzīve nekad neatnāks.

5. Pastāvīga darba slodze

Šķiet, ka, jo vairāk cilvēks strādā, jo lielāki būs viņa rezultāti. Māns. Šim cilvēkam nav laika izelpot, nemaz nerunājot par perspektīvām, ko redzēt. Viņš ir pārāk noguris, pārāk izsmelts, lai dzīvotu citādi, lai dzīvotu labi.

 

6. Zīmoga uzspiešana!

“Labi dzīvo tikai augstprātīgi birokrāti”, “Šādam darbam ir vajadzīgi sakari”, “Bagātie ir ļauni un alkatīgi”, “Šādu dzīves līmeni nevar nopelnīt pats”.

Ja cilvēks saka “nevar”, tad liktenis tikai parausta plecus.

Jūs nevarat, tātad jūs nevarat.

Leave a Comment