6 īstas raganas pazīmes, Ja tev kas no šī piemīt, tad tu esi pat ļoti īpaša

Neparastas drēbes vai rotaslietas. Dažas sievietes ar spējām var apzināti neatklāt savu būtību, uzmanīgi izvēloties apģērbu, aksesuārus un frizūru, kas neļaus aizdomāties par viņu interesi par okultajām zinātnēm.

Tomēr šādi gadījumi ir reti: visbiežāk mūsdienu raganas nebaidās radīt aizdomas un valkā to, kas viņām patīk, piemēram, neparasta griezuma drēbes, galvenokārt tumšās krāsās, dīvainas no pirmā acu uzmetiena rotaslietas no akmeņiem, māla vai sudraba, kā arī rotas ar nezināmiem simboliem un rakstiem.

Lasi vēl: 440kg smags pakistānietis meklē sev līgavu. Viņš baidās sieviņu ”nospiest”, jo ir nolēmis spert svarīgu nākotnes soli

Vēlme pēc vientulības. Vēl viena raganas pazīme ir vēlme pēc vientulības, noslēgtām garām pastaigām un zināma atslābināšanās komunikācijā. Tas nenozīmē, ka jūsu klātbūtne viņu neinteresē – vienkārši ragana redz, dzird un jūt daudz vairāk nekā visi citi, un viņai ir jāatjauno savs enerģijas lauks saskarsmē ar dabu.

Zīmīgi sapņi un spēja paredzēt nākotni tieši norāda uz burvju prasmju esamību. Šo raganas zīmi ir visgrūtāk slēpt. Pēc neilgas iepazīšanās ar sievieti, kas apveltīta ar dāvanu, jūs ievērosiet, ka viņas prognozes vienmēr skar mērķi, un nejauši izmesta frāze precīzi apraksta situāciju.

COMMENTS

Leave a Comment