5 ģimenes locekļi izlec no 7.stāva; kādēļ šāds briesmīgs lēmums?

Kļuva zināms, ka ģimene bija izveidojusi lielus pārtikas un medikamentu krājumus, kas safasēti kastēs, un aizņēma lielāko daļu dzīvokļa.

Policija arī norādīja, ka ģimene nesen bija pārtraukusi komunicēt ar citiem un dzīvojusi izolēti, “baidoties, ka varas iestādes varētu iejaukties viņu dzīvesveidā”.

Tiek ziņots, ka tēvam bija tiešsaistes biļešu tirdzniecības bizness. Mātes dvīņumāsa, oftalmoloģe, bija vienīgā, kas strādāja ārpus mājas. Ne māte, ne jaunākā meitene nebija oficiāli reģistrētas vietējās varas iestādēs, un tas izskaidro, kāpēc viņa neapmeklēja vispārizglītojošo skolu. Arī vecākais dēls mācījās mājās. Traģiskais incidents notika tieši pēc tam, kad agri no rīta ģimenes dzīvoklī ieradās divi policisti saistībā ar mājmācības jautājumu.

Policija pie ieejas dzīvoklī ieradās plkst.6.15, piezvanīja pie durvīm, taču neviens tās neatvēra un drīz vien policisti devās prom. Un jau pulksten 7 no rīta ģimene izdarīja kolektīvu pašnāvību, raksta tautaruna.nra.lv.

Lasi vēl: PVD nāk klajā ar skaļu paziņojumu: ”Lūdzu, nepērciet šīs preces!”

“Saskaņā ar mūsu versiju šīs ģimenes locekļi ļoti baidījās, ka varas iestādes sāks iejaukties viņu dzīvesveidā. Varas iestādēm bija jautājumi ģimenes tēvam par bērnu mājmācību. Bet viņš neatbildēja uz visiem oficiālajiem jautājumiem, kas viņam tika nosūtīti pa pastu. Tāpēc policija tika nosūtīta uz viņu mājām, ”sacīja policijas pārstāvis.

Leave a Comment