Šie ir tie 5 brokastu veidi, kas nav savienojami ar slaidu augumu

Vājpiena produkti ir labāki par pilnpiena

Tas ir mīts. Vājpiena produktos nepietiekamo tauku daudzumu aizstāj ar citiem produktiem, lai saglabātu tādu pašu garšu, kā pilnpiena produktiem. Turklāt produkti, kuru sastāvā ir samazināts tauku saturs, uzsūcas daudz sliktāk par pilnpiena produktiem. Gala rezultātā tiek ietekmēta vielmaiņa, kas paliek daudz lēnāka. Ir ieteicams izvēlēties pilnpiena produktus ar zemu cukura daudzumu. Šādi tauki ne tikai palīdzēs jums saglabāt sāta sajūtu, bet arī nekaitēs figūrai.

Atteikšanās no olbaltumvielu pilnām brokastīm

Ja pēc brokastu ēšanas jūs nepamet izsalkums, jāpalielina olbaltumvielu daudzums brokastīs. Labs piemērs ir olas, kuras var pagatavot visdažādākos veidos. Ja jums negaršo olas, tad varat aizvietot ar pilngraudu produktiem. Tajos ir daudz mikroelementu, kuru dēļ sāta sajūta saglabāsies daudz ilgāk. Ieteicams brokastīm pievienot klāt arī grieķu jogurtu, kas arī ir olbaltumvielu avots.

Olu baltums veselas olas vietā

Viena no visizplatītākajām kļūdām. Olas baltumā ir ļoti maz tauku un maz kaloriju. Olas dzeltenums satur visus mikroelementus, taukus, dzelzi, B un D vitamīnu. Tieši olu dzeltenumā esošo tauku dēļ tiek uzskatīts, ka olu dzeltenums ir var paaugstināt asinīs esošā holesterīna daudzumu. Pētījumi gan uzrāda ko pretēju, tādēļ droši ēdien rīta omletes no veselām olām.

Musli batoniņi

Teju pilnīgi visi musli batoniņi satur ļoti daudz cukura un taukus. Šādā gadījumā runa par olbaltumvielām vispār nevar būt. Ja jums galīgi nebūs laika no rīta sataisīt sev brokastis, sagatavojiet tās jau iepriekšējā vakarā. Sataisīt auzas ar riekstiem un augļiem nebūt nav tik ilgi.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Leave a Comment