4 zodiaka zīmes, kas prot noņemt citu dvēseles sāpes. Viņiem ir eņģeļu sirdis

Zivis

Mūžīgās sapņotājas Zivis tiek uzskatītas par cilvēku dvēseļu dziedniecēm. Viņas itin viegli uzzina par cilvēku visu vajadzīgu informāciju, kā arī visai ātri atrod kopīgus sarunu tematus.

Ikviens pirmo reizi satiktais cilvēks ar lielāko prieku dalās ar viņām savos pārdzīvojumos.  Negatīvas emocijas Zivis uzsūc kā sūkļi, tieši tāpēc gan tuvinieki, gan mazpazīstami cilvēki uztic viņiem savus skumjus stāstus.

Šai zodiaka zīmei ir brīnišķīga īpašība – tās pārstāvji prot transformēt enerģētiku, proti pārvērst negatīvismu pozitīvajā enerģētikā. Pēc saskarsmes ar Zivīm daudzi jūtas ievērojami labāk, viņiem parādās ticība gaišai un laimīgai nākotnei.

Lasi vēl: Paši briesmīgākie ciniķi: astrologi ir nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, kas spējīgas iznīcināt svešu cilvēku jūtas

Bet pats brīnišķīgais šajā situācijā ir tas, ka Zivis pašas nemaz necieš no saņemtās negatīvisma devas, viņiem tas nekaitē. Zivis dzīvo savā mazajā pasaulītē un cenšas tajā nevienu neielaist.

Viņas ar prieku jūs uzklausīs, palīdzēs ar vērtīgu padomu, taču nekad mūžā nelaidīs caur sevi svešas sāpes. Neviens un nekad neuzzinās, par ko dotajā brīdī viņas domā.

Noslēgumā gribētos pateikt, ka ir tiešām lieliski, ja jums blakus ir cilvēks, kas ar lielāku prieku jūs uzklausīs un dalīs ar jums nepatikšanas, bet nepieciešamības gadījumā sniegs noderīgu padomu.

Leave a Comment