4 zodiaka zīmēm 1. augustā pilnmēness laikā sāksies laimīgā fāze, tomēr ne visiem šis laiks būs priecīgs

Jaunava

Jaunava, šis Pilnmēness vēl vairāk cels jūsu pašapziņu un dos vēl vairāk spēka un enerģijas. Tas liks pārdomāt savas personīgās attiecības un beidzot rast risinājumu jebkuriem konfliktiem, kas var rasties.

Jūs esat apņēmības pilns uzņemties atbildību par savu rīcību, un pilnmēness laikā sapratīsiet, ka varat paveikt visu, ko esat iecerējis.

Jūs jūtaties izturīgs, motivēts un aizrautīgs ar to, ko darāt. Šī iemesla dēļ jūs gūstat panākumus jaunās lietās un izaicinājumos, liekot jums justies patiesi lieliski.

Jūs pārsniegsiet savas robežas un sasniegsiet visu savu potenciālu, pateicoties šī Pilnmēness enerģijai. Jums radīsies sajūtu, ka ir vajadzīgs izvērtēt savas attiecības un jāatrisina visi konflikti, kas var rasties nākotnē.

 

Strēlnieks

Strēlnieki, pēdējo dienu laikā jūs esat smagi strādājis, lai virzītos uz priekšu savā profesionālajā karjerā, un esat pielicis ievērojamas pūles šajā virzienā.

Jūs esat gandrīz kļuvis par darbaholiķi, jo aizmirstat par visu, kas jums ir apkārt, un pilnībā nododaties uzdevumu veikšanai.

Gaidāmais Pilnmēness jūs pārsteigs, ja esat bijis nedaudz paviršs attiecībā uz savu personīgo dzīvi. Jums būs nepieciešamā enerģija, lai padarītu jūsu māju par miera un harmonijas vietu.

Tā kā jūs no dabas esat apveltīts ar augstu pašapziņas līmeni, Pilnmēness ietekme šo īpašību tikai pastiprinās.

Jūs varat pārsniegt savas robežas un maksimāli izmantot savas spējas. Šajā laikā jūs būsiet jo īpaši radošs un izdomas bagāts. Jums būs iespēja radīt ko jaunu.

Leave a Comment