4 pašas nekaunīgākās zodiaka zīmes. Piesargies, tās var ar tevi manipulēt!

2.vieta – Strēlnieks

Strēlnieks nezina pieļaujamā robežas, morālā ietvara neaizskaramību un nebaidās nevienu aizvainot ar savu izturēšanos. Viņš dzīvo šodien, neraizējas par sekām un bieži izrāda nekaunību. Ielīst bez rindas veikalā, iegriezties pie drauga un “izēst” viņam visu ledusskapi bez prasīšanas, izprasīt atlaidi tirdzniecības vietā vai izspiest no priekšnieka prēmiju, izsmiet nevainīgu cilvēku – tas viss raksturo Strēlnieku. Strēlnieki ir arī ļoti neatlaidīgi – ja kāds cilvēks viņiem iepaticies, Strēlnieks viņam ilgi un neatlaidīgi piedāvās doties uz randiņu. Strēlnieki aktīvi izmanto iegūtos sakaru un parasti Strēlniekiem to ir daudz.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir sabiedriski un vēlas gūt labumu no jebkura paziņas. Viņi nodibina kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas pārstāvvisas profesionālās sfēras – no medicīnas līdz prokuratūrai. Dažos gadījumos Strēlnieki tiecas noskaidrot, cik tālu savā bezkaunībā viņš var iet, zondē pieļaujamā robežu, tādējādi pārbaudot citu pacietību. Strēlniekam šāda rīcība sniedz gandarījumu. Bet “izmēģinājuma trusīši” turas pretī līdz pēdējiem spēkiem, lai nenolaistos līdz šīs nekaunīgās zīmes līmenim.

1.vieta – Auns

Emocionālie Auni ar “ragiem” izcīna sev labu un aizraujošu dzīvi. Viņi bieži izmanto nekaunību – parasti, lai sasniegtu izvirzīto mērķi, saņemtu īpašu attieksmi no apkalpojošā personāla restorānā, lai atstātu iespaidu uz pavadoni. Nekaunība Auniem arī palīdz iegūt sev vēlamo vakanci. Bieži vien Auns nekaunību demonstrē neapzināti, tas skaidrojams ar viņu karstasinīgo, temperamentīgo un straujo raksturu. Viņš tā mīl piedzīvojumus!

Ja ne bezkaunība, Auns nebūtu izbaudījis piedzīvojumus un virpuļojošos likteņa līkločus. Šajā zodiaka zīmē dzimušie izmanto likumu – nekaunība ir otrā laimes. Bet spilgtākie šīs horoskopa zīmes pārstāvji uzskata, ka nekaunība ir pati pirmā laime. Tāpēc Auns pamatoti ir pelnījis nekaunīgākās zodiaka zīmes titulu. Nekaunīgs, toties mērķtiecīgs, harizmātisks, spilgts, apburošs, dedzīgs un drošs.

Avots:

zen.yandex

Leave a Comment