3 svarīgas pazīmes, ka jūsu dāvanā ir ”ielikta” negatīvā enerģija; un tas viss, lai jums neveiktos dzīvē

Jūs “apmainījāties vietām” ar personu, kas uzdāvināja dāvanu

Ja jums kaut ko uzdāvināja cilvēks, kuram klājās slikti, un pēc viņa dāvanas jūs, šķiet, ar viņu mainījāties vietām, un tagad ar jums viss ir slikti, un dāvinātājam pēkšņi kļuva labāk, arī tas var izraisīt aizdomas. Iespējams, ka jūsu dāvanai ir uzspiesta programma , kas aizver ceļu cilvēkam un dod visu to labāko tam, kurš nodarījis kaitējumu.

Protams, no tādām lietām ir jātiek vaļā, bet ļoti konkrētos veidos, ko prot ezotērikas speciālisti. Svarīgi ir arī psiholoģiski atstrādāt savas sajūtas no dāvanas, par kuru radušies negatīvi iespaidi.

“Ja nepatīk pats cilvēks, tad no viņa dāvanu pieņemt nemaz nevajag. Ja pieņēmāt dāvanu, tad to var ne tikai nenest uz mājām, bet kādam uzdāvināt vai vienkārši ielikt. to pie miskastes. Galu galā jūs pats izvēlaties: Vai jums ir vajadzīgas negatīvās enerģijas, kas tiek pārnestas ar dāvanu.

Ja jums to nevajag, tad nežēlīgi šķirieties no dāvanas. Un ievērojiet, kā ar laiku tā kļūs jums ir vieglāk un vieglāk atteikties no cilvēkiem, kuri jums nepatīk, un neapgrūtināt sevi ar kāda cita papildu nevajadzīgu enerģiju.

 

Lasi vēl: Zinātnieki no Turcijas ir atklājuši postošās zemestrīces cēloni un brīdinājuši par spēcīgākiem zemestrīcēm

 

Centieties izsekot, kam un kādas dāvanas jūs pieņemat. Dažreiz ir vērts atturēties un vispār nepieskarties dāvanai no cilvēka, kas jūs satrauc vai jūs noteikti zināt, ka viņa attieksme pret jums ir negatīva.

Leave a Comment