24.08.2023 ir ļoti svarīgs datums. Tas tiek uzskatīs par ”eņģeļu laiku”

Jau pavisam drīz pārkāpsim svarīga datuma slieksni – 24.08.2023. Kā šajā dienā atbrīvoties no uzkrātajām negatīvajām programmām un ko dos šis skaitliskais komplekts.

 

Zīmes ir visur

Šādi datumi tiek uzskatīti ne tikai par skaistiem, bet arī nozīmīgiem. Mūsdienās parasti tiek reģistrēts daudz vairāk laulību. Taču, ja spoguļattēlos vai pāru datumos skaitļi reizina viens otra enerģiju, tad citām skaitļu kombinācijām joprojām ir vērts pieturēties pie tradicionālās dienas ciparu koda aprēķināšanas.

Tātad 24. augusts būs saistīts ar izmaiņām. Daudziem var nākties pārskatīt vecās problēmas vai atkārtotas situācijas. Tikai tos atrisinot, jūs varat sākt jaunu dzīves posmu. Turklāt diena būs liktenīgas enerģijas piepildīta. 

Šādos periodos notiek tas, kas ir iepriekš noteikts: tikšanās, atradumi vai zaudējumi – visas nelaimes nebūs nejaušas. Starp citu, diezgan godīga izrādīsies arī atmaksa par iepriekš pieļautajām nekrietnajām darbībām. Dienas galvenais padoms ir tikt galā ar pagātnes ēnām, izmest no skapja visus skeletus, uzlabot, atsvaidzināt un aizmirst par visu, kas jau ir novecojis.

Daudziem šī diena ir piemērots laiks, lai sakārtotu sevi. Šajā laikā intuīcija darbosies lieliski. Parādīsies iekšējais atbalsta punkts un izpratne par to, kur pārvietoties. Ja jau tagad notiek garīga transformācija, tad 24. augustā tā var sasniegt kulmināciju.

Šajā dienā ļoti svarīgi ir izlīgt ar tuviniekiem un mēģināt izprast konflikta cēloņus. Ja vēlaties mainīt negatīvās tendences savā ģimenē un ģimenē, laiks to veicinās.

Melns un balts

Ja diena būs pozitīva, tad tā nesīs pozitīvas pārmaiņas – algu pieaugumu, jaunus projektus, karjeras izaugsmi un perspektīvas iepazīšanās. Ar negatīvās enerģijas pārpalikumu var notikt atlaišana, kas notiks kā zibens zibens no skaidrām debesīm. Turklāt iespējami attiecību pārtraukumi un finansiāli zaudējumi.

Vai jūs ilgi domājat par lēmumu? Tad nejauciet ar to. Tas pats attiecas uz jebkuru situāciju, kurā jums jāsaka jā vai nē. Liktenis šajā dienā var pārbaudīt cilvēka spēku. Lai izturētu šo pārbaudījumu, pietiek saprast savas patiesās vēlmes un nenodot sevi. Ļoti bieži šādos periodos rodas kārdinājumi vai pārvar neticības sajūta par sevi.

Intelektuālais tandēms

Radošiem cilvēkiem diena būs ļoti labvēlīga. Viņiem būs jauni plāni un idejas. Radošais bizness būs veiksmīgs. Dažreiz jaunais ir labi aizmirsts vecais.

Lai aktivizētu radošo darbību un, protams, jebkuru procesu, kam ir jāiesaistās, varat izmantot nelielu triku — jums ir trīs reizes jāritina jebkurš aplis ap tā asi. Piemēram, gredzens pirkstā vai rokassprādze. Piemērots ir arī jebkurš apaļas formas suvenīrs un pat parasts no papīra izgriezts aplis. Pagriežot tos, jums ir jākoncentrējas uz vēlmi un katrā pagriezienā par to jārunā skaļi, tādējādi fiksējot savu nodomu. Beigās ir svarīgi atgriezt apli vietā, no kuras sākās darbība, lai jūs simboliski izpildītu pieprasījumu. Lai neapjuktu, var uzlikt etiķeti.

Lasi vēl: Cienījamā vecumā aizsaulē klusi devies dziedātājs un dziesmu autors; viņa balss spēja satricināt ikvienu

Enerģija, kas izpaudīsies 24. augustā, ir saistīta ar lielām pārmaiņām un globāliem notikumiem.

Šajā gadījumā diena prasīs partnerību. Kopā ar kādu viss ies vieglāk. Savstarpēja piekāpšanās un kompromisi palīdzēs sasniegt labu rezultātu. Turklāt 24. augustā taisnīguma sajūta ļoti saasināsies. Būs ticība sev. Diena ir ideāla tiesu lietām un savu interešu aizstāvībai.

Turpini lasīt, kas svarīgs jādara šajā dienā, nākošajā lapā

Leave a Comment