13 radošas idejas, kur glabāt savas rotaslietas

 

Kur glabāt savas rotaslietas?

Drēbju pakaramie

Palīgā jums var nākt visparastākais drēbju pakaramais. Nav svarīgi – jauns vai vecs, koka vai dzelzs – jo talkā nāks ikviens. Pats galvenais ir atrast pienācīgu vietu, kur to pēc tam varēsiet pakārt.

Ziedu groziņš

Oriģināls veids, kur pakārt savas rotaslietas – priekšmets, par kura noderīgumu nemaz nezinājāt.

Ledusskapja restes

Ja jums vēl ir saglabājušās restes no sava vecā ledusskapja, paņemiet pāris pašlīmējošos pakaramos un uzāķējiet uz tiem šīs restes. Būs lielisks pakaramais visiem jūsu auskariņiem, kaklarotām un saulesbrillēm.

Virtuves mēbeles

Lieliski noderēs virtuves piederums – alkoholu stends. Būs jums, kur pakarināt savas rotas.

Pakaramie plaukti vai stendi

Ļoti bieži mums nepieciešamā detaļa vai interjera elements atrodas tieši deguna priekšā. Lūk, piemēram, pakaramie plaukti vai stendi. Ieguldiet mazliet laika, mazliet pacietības, un rezultāts jūs noteikti priecēs.

Pārveidotas plastmasas pudeles

Šis ir vēl viens piemērs tam, ka no plastmasas pudelēm iespējams uzmeistarot kaut ko ļoti noderīgu.

Koka gabals un zariņi

Ja pastaigas laikā pa mežu atrodat interesantus vai skaistus zariņus un, iespējams, kādu dēļa lieluma koka gabalu, noteikti izmantojiet tos radoši. Zariņus varat nokrāsot ar akrila krāsām un pieskrūvēt pie dēļa.

Bilžu rāmis

Šāds rotaslietu turētājs būs lielisks risinājums jūsu fantāziju realizēšanai.

Ķēdīšu virtenīte

Ļoti vienkāršs un lēts variants, kā saorganizēt savu bižutēriju. Būs nepieciešama ķēde un divas naglas – tas arī viss.

Bambusa paklājiņš

Viena no manām paziņām nopirka bambusa paklājiņu. Viņa nolēma neizmantot to kā virtuves galda elementu, bet kā pakaramo saviem auskariem. Fotogrāfijā iespējams aplūkot rezultātu.

Pudele un finieris

Lūk, kā ar parastu alkohola pudeli un finiera gabalu iespējams uzmeistarot mākslas darbu, kas kalpos kā elegants pakaramais jūsu rotām. Radoši, vai ne?

Koka un citu materiālu rokturi

Noderēs gan veci, gan jauni rokturi. Tos varat pieskrūvēt klāt kādam dēlītim, dekoratīvam elementam vai pa taisno pie sienas – izvēle ir jūsu rokās!

Vecs loga rāmis

Viena no visekstravagantākajām idejām, kur varat pakārt savas rotaslietas. Domājams, ka par šo nekad nebūtu iedomājušies, vai ne? Ir vērts par tādu padomāt, ja jums iespējams kaut kur dabūt skaistu loga rāmi, tad noteikti to lieciet lietā!

Iesakām vienmēr glabāt savas rotas ļoti organizēti, jo tad jūs daudz mazāk laika veltīsiet tam, lai atrastu tieši vēlamo. Ceram, ka mūsu idejas jums noderēja. 

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment