12 gadi komā: pacients pēc pamošanās ārstiem stāsta par to kā dzīvo mirušie. Ārsti ar vienu frāzi tiek ”nolikti uz mutes”

Puisis dzīvoja mājās kopā ar vecākiem, taču laiku pa laikam viņu aizveda uz ārstniecības centriem, kur dažreiz pat tika iebiedēts, ka nekad neizveseļosies. Bet, pēc Martina domām, labu ārstu bija vairāk nekā sliktu. Tāpat kā tas, kurš redzēja dzīves dzirksti viņa acīs. Ārsts uzreiz saprata, ka viņš ir šeit un visu saprot.

Pamazām Martins iemācījās sazināties. Viņš pielika visas pūles un spēja kontrolēt savu ķermeni. Viņš absolvējis koledžu, ieguvis autovadītāja apliecību un tagad vada speciāli pielāgotu automašīnu. 2008. gadā viņš iepazinās ar māsas draudzeni Džoannu. Viņi apprecējās 2009. gadā.

Lasi vēl: Spalvas, sveces, dažādas smaržas. Šīs ir tikai dažas zīmes, kas liecina, ka mirušais tuvinieks cenšas ar tevi sazināties

Martins mudina visus izturēties vienam pret otru ar laipnību, cieņu, līdzjūtību. Nekad nevajadzētu par zemu novērtēt saprāta spēku, mīlestības un ticības nozīmi. Jūs nevarat beigt sapņot.

Avots:

news

Leave a Comment